Δεκέμβρης 2013: Μια ανάσα πριν το τέλος.

Μια αρμονική ιδέα ενσωματώνεται σε μια τέλεια μορφή αυτόν τον μήνα, αν και βέβαια αυτό γίνεται με ενέργεια εσωτερικής σύγκρουσης και ανταγωνισμού. Κατά τον Δεκέμβρη επιτυγχάνεται το μάξιμουμ της αρμονίας που μπορεί να υπάρξει στο γήινο επίπεδο σε αυτήν την εξελικτική φάση τουλάχιστον, και όλοι οι τυπικοί και σοβαροί (ίσως περιοριστικού τύπου για κάποιους) κανόνες και μορφές αποκτούν σύνδεση με την ιδανική τους έκφραση. Οι πνευματικές αρχές βρίσκουν πρακτικό και υλικό τρόπο να εκδηλωθούν και όλα φαίνονται ανθηρά, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι..

Μπορεί να έχουμε πετύχει μέχρι τα τέλη του έτους την Ουτοπία, αλλά οι εσωτερικές συγκρούσεις τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και κοινωνικό θα είναι τεράστιες και η τάση θα είναι να μασκαρευτούν σε κάτι απλό και φυσικό. Η αλήθεια είναι άλλη όμως! Πρόκειται για τον πιο δύσκολο μήνα της χρονιάς μιας και προετοιμαζόμαστε για μια ακόμη αλλαγή και όσο να αντιστεκόμαστε, συνειδητά ή υποσυνείδητα, η ενέργεια ακολουθεί την προδιαγεγραμμένη της πορεία.

Image

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Δεκεμβρίου αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Η ”πέτρα” της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος λίθος 1
Ένας καλός μήνας για ξεκινήματα και καινούργιες αρχές σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως πάνω σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ανάπτυξη και προβολή. Θα προσέξετε μόνο να μην το παρακάνετε όσον αφορά στο πείσμα με το οποίο υποστηρίζετε τις θέσεις σας, εκτός βέβαια αν αυτό που υποστηρίζετε το έχετε σκεφτεί πολύ καλά και το έχετε δει από όλες τις πλευρές και όχι μόνο από τη δική σας. Στα προσωπικά σας θέματα είναι ευνοϊκός μήνας για επισημοποίηση σχέσης ή για ολοκλήρωση με θετικό τρόπο της κατάστασης σας και κάτι καινούργιο μπορεί να γεννηθεί μέσα από τη σχεση σας.

Θεμέλιος λίθος 2
Ο μήνας έχει ψυχολογικές διακυμάνσεις και αρκετές φορές, κατά τη διάρκειά του, θα αισθανθείτε ότι βγαίνετε εκτός ορίων και ότι θέλετε να καταστρέψετε ό,τι έχετε χτίσει μέχρι τώρα. Να μην το κάνετε φυσικά αυτό και μια λύση είναι το να γειωθείτε όσο μπορείτε μέσα από την θεματική της καθημερινότητάς σας, στοχεύοντας σε λύσεις πάνω σε απτά καθημερινά προβλήματα και όχι ξεφεύγοντας μέσα από θεωρητικές προσεγγίσεις, μια τακτική δηλαδή που συσσωρευτικά σας οδηγεί σε εντονότερες ψυχολογικές διακυμάνσεις. Στα προσωπικά σας θέματα, δείξτε αυτόν τον μήνα περισσότερη κατανόηση στον σύντροφό σας και εμπιστευθείτε τον στις λύσεις που σας προτείνει.

Θεμέλιος λίθος 3
Έχετε έναν πολύ δημιουργικό μήνα μπροστά σας γι’αυτο εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που μπορεί να σας παρουσιαστεί. Ο μήνας περιστρέφεται βέβαια γύρω από θέματα που αφορούν την προσωπική σας έκφραση και το ξεδίπλωμα των ταλέντων σας και κάποιες αντιδράσεις που μπορεί να συναντήσετε από το ευρύτερο περιβάλλον σας να τις λάβετε υπόψιν, ώστε να μη δημιουρηθούν διαφωνίες και εντάσεις, αλλά εσείς θα συνεχίσετε να ξεδιπλώνετε τον εαυτό σας. Στα προσωπικά θέματα ίσως χρειάζεστε ανανέωση και ξαναζωντάνεμα της σχέσης σας, κάτι που θα φροντίσετε να γίνει. Αν δεν το φροντίσετε εσείς, θα το φροντίσει η τύχη..

Θεμέλιος λίθος 4
Δύσκολος ο μήνας για εσάς, αλλά συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Βέβαια, έχετε περάσει και δυσκολότερες καταστάσεις και τώρα είστε σαφέστατα προετοιμασμένοι και για το καλό και για το κακό με αποτέλεσμα να μπορέσετε να αντέξετε και να ξεπεράσετε τα προβλήματα του μήνα. Είναι πολύ καλός μήνας για να εδραιώσετε και να σταθεροποιήσετε καταστάσεις στα επαγγελματικά σας αλλά και σε θέματα καθημερινότητας του σπιτιού και της οικογένειάς σας. Στα αισθηματικά σας θέματα αρχίζουν και οριστικοποιούνται κάποιες καταστάσεις που το ξεκίνημά τους βρίσκεται στον Σεπτέμβρη που μας πέρασε.

Θεμέλιος λίθος 5
Αρκετά απρόβλεπτος αυτός ο μήνας για εσάς και μη θεωρήσετε τίποτα ως δεδομένο! Κάποια θέματα που δεν έχετε τακτοποιήσει από τον προηγούμενο μήνα ή κάποιες καταστάσεις στις οποίες δεν συμπεριφερθήκατε σωστά επανέρχονται αυτόν τον μήνα ζητώντας τακτοποίηση και λύσεις. Προσοχή σε θέματα που αφορούν στο σπίτι σας και στις υποχρεώσεις που υπάρχουν εκεί. Στα αισθηματικά σας θα χρειαστεί να προσγειωθείτε ελαφρώς και να δείτε πού είστε και τι ακριβώς θέλετε.

Θεμέλιος λίθος 6
Αναστατώσεις που δε θα κρατάνε πολύ αλλά θα είναι πολλές και κάθε τόσο στη διάρκεια του μήνα, κάτι που θα σας δημιουργήσει τη γενικότερη αίσθηση ότι τίποτα δεν πάει καλά και τίποτα δε σταθεροποιείται. Εκεί που πάτε να πάρετε ανάσα από το ένα θέμα, προκύπτει κάτι καινούργιο και φτου και από την αρχη. Ευτυχώς όλα τακτοποιούνται, εσείς αρκεί να φροντίσετε να διατηρήσετε σώας τας φρένας αυτόν τον μήνα. Θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικά και καλό είναι να μην αφήσετε εκκρεμότητες. Στα αισθηματικά σας θέματα προσοχή σε χωρισμούς για ανούσιους λόγους. Είναι καλός μήνας με ευκαιρίες να φέρετε ισορροπία στη σχέση σας και στα θέματά της.

Θεμέλιος λίθος 7
Αποστασιοποιημένοι και σκεφτικοί αυτόν τον μήνα θα είστε, οχι γιατι κάτι κακό συμβαίνει αλλά γιατί θα θελήσετε να κατεβάσετε διακόπτες για λίγο και να παρατηρήσετε τα πράγματα κρατώντας μια απόσταση. Φροντίστε να μην απομακρυνθείτε από τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν όμως γιατι δεν είναι απαραίτητο οι άλλοι να σας καταλαβαίνουν πάντα. Αν όντως θέλετε τον χρόνο σας, απλά εξηγείστε τους. Καλός μήνας λοιπόν, για ανασυγκρότηση και για να σχεδιάσετε το μέλλον σας τόσο επαγγελματικά όσο και αισθηματικά. Προσοχή σε κρυμμένα πράγματα που δε θέλετε να βγουν στο φως. Προσοχή στα οικονομικά σας και προσοχή στην υγεία σας.

Θεμέλιος λίθος 8
Ισχυρός μήνας με ανάπτυξη θεματολογίας που έχει να κάνει με οικονομικά ζητήματα, δημοσιους φορείς και συνθήκες που μέσα από τις οποίες θα κληθείτε να δείξετε ποιοι είστε και τι μπορείτε να κάνετε. Είναι μήνας που θα σας δοθούν ευκαιρίες να ασκήσετε την δύναμη που έχετε ή την εξουσία που σας δίνει η θέση σας (δεν αναφέρομαι μόνο σε επαγγελματική θέση..) και να κινήσετε νήματα κατά το δοκούν. Μη νεκμεταλλευτείτε τους ανθρώπους και να πράξετε για το καλό της ομάδας. Στα αισθηματικά σας θέματα, ο μήνας σας καλεί να εφαρμόσετε αυτά που έχετε υποσχεθει και να δώσετε καινούργιες υποσχέσεις.

Θεμέλιος λίθος 9
Μαζί με την χρονιά, αυτός ο μήνας κλείνει και δικές σας προσωπικές υποθέσεις. Αυτές οι γιορτές για εσάς θα είναι πολύ σημαντικές από την απόψη ότι θα καταλήξετε σε αποφάσεις και θα βάλετε τελεία σε θέματα που δεν προχωράνε πλέον και δε σας πάνε πουθενά. Δε θα υπάρχει πίκρα, αντιθέτως είστε ετοιμοι να ξεκινήσετε εναν καινούργιο κυκλό με πολλά καινούργια δεδομένα με την νέα χρονιά και μάλιστα κάποια από αυτά τα καινούργια δεδομένα κανουν την πρώτη τους εμφάνιση στο σκηνικό της ζωής σας μέσα σε αυτον τον μήνα.

Καλό μήνα σε όλους!
Love and Magic,
Athan

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s