Νοέμβρης 2013: Διαχείριση χρήματος και συναισθήματος.

Ο προτελευταίος μήνας της χρονιάς που ετοιμάζεται σιγά σιγά να κλείσει φέρει δονήσεις που μιλάνε για τάξη, έλεγχο και κέρδη.  Τονίζουμε ότι ο κάθε μήνας δεν είναι ξεχωριστός και ασύνδετος με τον προηγούμενο ή τον επόμενο και ότι κάθε τι είναι συνέχεια του παρελθόντος. Μέσα από αυτό το ολιστικό και ατέρμονο συνεχές λοιπόν και ανάλογα με το πώς ο καθένας μας έχει κινηθεί από τις αρχές αυτού του έτους, θα μπορέσουμε να δούμε αυτόν τον μήνα απολαβές, κυρίως οικονομικές σε πρώτη φάση αλλά και αποτελέσματα σε θέματα αγνής αγάπης και αδελφών ψυχών.

Image

Ο Νοέμβρης αριθμολογικά είναι ένα 11άρι που όμως αυτόν τον μήνα  μεταμορφώνεται σε ένα υπέροχο 8άρι και συνδυάζει τη δόνησή του με αυτή από το 6 της χρονιάς που τρέχει. Και οι δύο αριθμοί έχουν κοινό πεδίο εκδήλωσης και δράσης το πεδίο των οικονομικών.  Είναι λοιπόν ο μήνας που βάζουμε τάξη στα οικονομικά μας θέματα εμείς οι ίδιοι ή αναγκαζόμαστε να το κάνουμε γιατί οι συνθήκες ή οι περιστάσεις του μήνα θα το απαιτήσουν. Προσοχή θα χρειαστεί να δοθεί αυτόν τον μήνα σε συνεργασίες στη δουλειά και σε ομάδες που ανήκουμε γιατί οι τάσεις είναι λίγο επίφοβες.  Μέσα από παρανοήσεις με συνεργάτες ή ακόμη και μέσα από την τοποθέτηση συνεργατών σε λάθος θέση μπορεί να προκύψουν κόντρες εξουσίας και θιγμένοι εγωισμοί, κάτι που θα έχει σίγουρα άσχημη επίπτωση στα οικονομικά μας, πέρα από οποιαδήποτε άλλη πίκρα δημιουργήσει σε προσωπικό επίπεδο.

Στα αισθηματικά μας θέματα, ο μήνας προβλέπεται πάρα πολύ καλός για τα σταθερά ζευγάρια που έχουν κοινή ζωή και κοινό όραμα. Η ενέργεια του μήνα θα τα βοηθήσει να ξεκαθαρίσουν και να σταθεροποιήσουν οικονομικά και λοιπά θέματα της ζωής τους και θα μπορέσουν να σχεδιάσουν μαζί τις μελλοντικές τους δράσεις πάνω σε σταθερή και ακλόνητη βάση. Είναι όμως και ο μήνας που τα ζευγάρια που έχουν συσσωρευμένα προβλήματα δε θα μπορέσουν να συνεχίσουν μαζί, εκτός αν καταβάλουν υπεράνθρωπη προσπάθεια.  Ο μήνας για τους αδέσμευτους πρόκειται να φανερώσει κάποιες αλήθειες που ίσως δεν ήθελαν να παραδεχτούν και να αντιμετωπίσουν μέχρι τώρα και για τους περισσότερους από αυτούς θα είναι περίοδος που θα καταλάβουν αρκετά πράγματα για τους λόγους που παραμένουν ακόμη αδέσμευτοι.

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Νοέμβρη αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας.
Η ΄΄πέτρα΄΄ της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος λίθος 1
Ένας μήνας που ολοκληρώνει καταστάσεις και θέματα που σας απασχολούσαν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Θα μπορούσε κάποιος να πει πως είναι οι μέρες που απελευθερώνεστε από εμμονές και περιττά βάρη κάνοντας καινούργιες αρχές και αντιλαμβάνεστε οτι κάτι αόρατο υπάρχει που σας βοηθάει, ο γνωστός απο μηχανής θεός ή απλά ένας άγνωστος που βρέθηκε στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή..
Θεμέλιος λίθος 2
Αν προσέξετε εγωιστικές τάσεις και υπέρμετρες  εκδηλώσεις της ανάγκης σας να ξεχωρίσετε, αυτός ο μήνας θα είναι σημαντικός τόσο όσον άφορά στην αυτοεκτίμησή σας αλλά και όσον αφορά στα επιτεύγματα που θα έχετε. Φροντίστε όποια οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει άμεσα, δηλώστε την παρουσία σας στα επαγγελματικά σας και πάρτε πρωτοβουλίες στον έρωτα.
Θεμέλιος λίθος 3
Ο μήνας σας φορτίζει αρκετά ψυχολογικά και θέματα που αφορούν σε σημαντικές σχέσεις, συνεργασίες αλλά και συγγενικά πρόσωπα περνάνε μια δύσκολη καμπή που θα κορυφωθεί την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Οι αντοχές σας μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι οριακά, αυτό μπορεί και να ισχύει εν μέρει και αυτό που θα σας βοηθήσεις να την βγάλετε καθαρή αυτόν τον μήνα είναι η λογική και ψύχραιμη δράση χωρίς αυξομειώσεις από συναισθηματική φόρτιση και το να αποφύγετε να πιστέψετε αυτά που ακούτε.
Θεμέλιος λίθος 4
Ο μήνας είναι πολύ δυνατός για εσάς, με εξελίξεις σημαντικές που σας δίνουν την ευκαιρία και σας ανοίγουν τον δρόμο να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο τα ταλέντα σας και να εφαρμόσετε πρακτικά τις γνώσεις και τα σχέδιά σας. Θετικότατος μήνας και για τα αισθηματικά σας, επικοινωνία που ανοίγει καινούργιους δρόμους με το ταίρι σας ή μια πολύ καλή γνωριμία σε ευχάριστο/καλλιτεχνικό χώρο για τους αδέσμευτους.
Θεμέλιος λίθος 5
Κουραστικός ο μήνας, γεμάτος πράγματα που πρέπει να κάνετε, πράγματα που πρέπει να γίνουν και καταστάσεις που τρέχουν και δε σας αφήνουν να απολαύσετε τη ζωή έτσι όπως συνήθως κάνετε. Η αίσθηση του προγράμματος και του περιορισμού του χρόνου για τον εαυτό σας μπορεί να είναι ασφυκτική σε σχέση με το ελεύθερο πνεύμα που είστε, αλλά αν στρωθείτε στη δουλειά και αν στα αισθηματικά θέματα ικανοποιήσετε τις πρακτικές ανάγκες του συντρόφου σας, τότε τα αποτελέσματα στο τέλος του μήνα θα σας εκπλήξουν και θα σας δικαιώσουν.
Θεμέλιος λίθος 6
Δημιουργικός μήνας, με πολλές εξελίξεις που μπορεί και να θελήσετε να σταματήσει για λίγο ο πλανήτης για να ηρεμήσετε.. Η παγίδα του μήνα μπορεί να είναι το ότι κάποιες από τις ευθύνες που αναλαμβάνετε δεν είναι στην ουσία δικές σας και καλό θα ήταν αυτόν τον μήνα να ασκήσετε την ικανότητα της διάκρισης και να βάλετε μια έστω υποτυπώδη τάξη στη ζωή σας. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε..αυτόν τον μήνα δεν επιτρέπονται και δεν παραγράφονται οι υστερίες και οι καθυστερήσεις.
Θεμέλιος λίθος 7
Μήνας που δίνετε σημασία περισσότερο στο πρακτικό κομμάτι της ζωής, στο σπίτι και στα θέματα οικογενειακής φύσης. Συγγενείς, σύζυγος, παιδιά, οικογένεια και φίλοι σάς απασχολούν ο καθένας με τον τρόπο του. Μήνας επίσης με θέματα οικονομικά που θα χρειαστεί να διευθετήσετε και να φέρετε σε ισορροπία.
Θεμέλιος λίθος 8
Μήνας που σας κλείνει λίγο στον εαυτό σας με αποτέλεσμα να καταλάβετε περισσότερο τα μέσα σας και τις ανάγκες που έχετε αυτή την περίοδο. Η τάση σας οδηγεί σε θέατρα, κινηματογραφικές αίθουσες ή σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τέχνη και το βάθος της ανθρώπινης ύπαρξης. Αυτόν τον μήνα ευνοούνται τα γραπτά και οτιδήποτε έχει να κάνει με χαρτιά, έγγραφα και ημερολόγια.
Θεμέλιος λίθος 9
Οικονομικά και αισθηματικά είναι στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα και θα ρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στους χειρισμούς που θα κάνετε. Η τάση είναι να μπει τάξη και να ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις προς το καλό ή προς το κακό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχετε εσείς απαραίτητα το πάνω χέρι σε αυτά τα ξεκαθαρίσματα. Δέχεστε τα αποτελέσματα των πράξεων σας αυτόν τον μήνα και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί.

Καλό μήνα σε όλους
Love and Magic.
Athan

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s