Σεπτέμβρης 2013: Το μικρό σπίτι στο λιβάδι και μια μικρή ανατροπή!

Κάθε Σεπτέμβρης αριθμολογικά εντείνει την ενέργεια της εκάστοτε χρονιάς. Ο φετινός Σεπτέμβρης είναι μήνας 6 από 15 και αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκειά του τονίζονται περισσότερο τα οικονομικά θέματα, αλλά αυτή τη φορά μέσα από διεργασίες που σκοπό τους έχουν την εξισορρόπηση και τη σωστή χρήση των πόρων. Ανασφάλειες και αυξομειώσεις στη διάθεση θα υπάρξουν μιας και πρόκειται για έναν μήνα ενεργειακής ανακατάταξης και αυτό θα φανεί και σε σχέση με το πώς το κράτος θα προσπαθήσει να περάσει καινούργια μέτρα ή να αναδιαμορφώσει παλιούς νόμους.. Έλλειψη σιγουριάς και από την πλευρά του λαού αλλά και από την πλευρά του νομικού μηχανισμού που πάει να περάσει τα μέτρα χωρίς να υπάρχει η απόλυτη βεβαιότητα ότι αυτά θα γίνουν δεκτά.

Image
Όμως η απόλυτη ενέργεια του αριθμού 1 ζωντανεύει και εκδηλώνεται μέσα από τον αριθμό 5. Η κατεύθυνση που δώσαμε στην ενέργεια κατά τον μήνα Ιούλιο θα δώσει τις εξελίξεις κατά τον μήνα Σεπτέμβριο. Θέλουμε να ζήσουμε, να εκφραστούμε, να απολαύσουμε και να δημιουργήσουμε. Τα υλικά υπάρχουν γιατί τα έχουμε δημιουργήσει κατά τον μήνα Ιούλιο. Σχέσεις βασίστηκαν στην αγάπη, λεφτά κερδήθηκαν και αποταμιεύτηκαν με σοφή διαχείριση, πήραμε τις αποφάσεις μας και τις υλοποιήσαμε. Ο Σεπτέμβρης σταδιακά κλείνει το έτος χαρίζοντάς μας μια μικρή ελευθερία να νοιώσουμε την αρμονία σε όλα τα επίπεδα και παρά τις δύσκολες εξελίξεις που θα συνεχίσουν να υπάρχουν σε κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο (η ζωή δε σταματά ποτέ..), μπορούμε να νοιώσουμε και να δούμε ορατά τον μικρό παράδεισο που ο καθένας μας έχεις δημιουργήσει.

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Σεπτέμβρη αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας.Η ”πέτρα” της ημερομηνίας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος Λίθος 1
Μήνας που σας απασχολούν πρακτικά τα οικονομικά σας και έχει έρθει η ώρα να τα βάλετε σε τάξη. Έχετε την έμπνευση και την ιδέα για το πώς πρέπει να κινηθείτε και πώς να διαχειριστείτε το δυναμικό σας (οικονομικό ή και συναισθηματικό) και αυτό που μένει είναι να το πράξετε. Ακολουθείστε κάποιες συμβουλές ή κατευθύνσεις που θα πάρετε από τρίτους, χωρίς να αφήνετε την υπερηφάνεια σας να μπει στη μέση. Τάση για παράνομες σχέσεις.. Προσέξτε το!

Θεμέλιος Λίθος 2
Μήνας αναπόλησης, ονειρικών ταξιδιών και ευτυχίας (αν βέβαια έχετε εργαστεί γι΄αυτήν). Το μυαλό σας λειτουργεί πολυσυνθετικά αυτόν τον μήνα και αν μπορέσετε να βρείτε χρόνο μέσα στις υποχρεώσεις και τις εργασίες σας, θα καταφέρετε να βρεθείτε πολύ κοντά στο να συνθέσετε τα κομμάτια του παζλ της ζωής σας. Νέες γνωριμίες και ένας καινούργιος κύκλος μόλις αρχίζει.

Θεμέλιος Λίθος 3
Έχετε ήδη αρχίσει να βλέπετε αποτελέσματα από τους σπόρους που φυτέψατε τον προηγούμενο μήνα και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα, δίνοντάς σας ελπίδα και δύναμη για να συνεχίσετε. Είναι καλός μήνας για να εφαρμόσετε πρακτικά σχέδια και να αναλάβετε πρωτοβουλία σε καταστάσεις που μέχρι τώρα θεωρούσατε χαμένες από χέρι. Από τον τάφο ξανά στη ζωή και ανανέωση σε πολλά επίπεδα.

Θεμέλιος Λίθος 4
Λίγο στενάχωρος ο μήνας αυτός για εσάς μιας και ενώ είχατε πάρει κάποιες αποφάσεις και είχατε μπει σε μια σειρά, τώρα αρχίζετε να έχετε πάλι δεύτερες σκέψεις και πισωγυρίσματα. Είναι ένας μήνας που αν ελέγξετε τη συναισθηματική/ψυχολογική σας σφαίρα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε και να εδραιώσετε νέες καταστάσεις στη ζωή σας, και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θέλετε και έχετε απόλυτη ανάγκη. Αλλαγές στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας που θα βγουν σε καλό.

Θεμέλιος Λίθος 5
Χαλαρώνουν κάπως τα πράγματα για εσάς τώρα και βλέπετε ευκαιρίες και ανοίγματα που δε βλέπατε τον προηγούμενο μήνα. Συζητήσεις γύρω από θέματα που απασχολούν τη σχέση σας γίνονται και θέματα που σας απασχολούσαν βγαίνουν στο φως. Προσοχή σε ξεσπάσματα δικά σας. Μπορείτε να μετασχηματίσετε την έντασή σας σε δημιουργία και έρωτα.

Θεμέλιος Λίθος 6
Μήνας εργασίας και χαράς, με αυξημένες υποχρεώσεις που θα σας προσγειώσουν απότομα στην πραγματικότητα του φθινοπώρου. Προσοχή στην υγεία σας και στην υπερβολική κούραση. Φροντίστε να αποφύγετε εντάσεις με φιλικά ή δικά σας πρόσωπα και δώστε έμφαση σε λεπτομέρειες που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη και πιο όμορφη.

Θεμέλιος Λίθος 7
Δύσκολος αλλά πολύ σημαντικός αυτός ο μήνας για εσάς που αν επιμείνετε και δραστηριοποιηθείτε θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά, οικοδομώντας το μέλλον σας. Μοναξιά και αυτοπερισυλλογή είναι στοιχεία που θα σας ευνοήσουν για να μην παρεκκλίνετε το σκοπού σας αρκεί να μην κλειστείτε πολύ στον εαυτό σας. Κινηθείτε στα επαγγελματικά σας.

Θεμέλιος Λίθος 8
Μήνας που θα χαλαρώσετε (οι ”διακοπές” συνεχίζονται για εσάς και τον Σεπτέμβρη) και πολλές αλλαγές, εναλλαγές και εκπλήξεις σας περιμένουν.. Είναι καλός μήνας να δείτε λίγο περισσότερο τα επαγγελματικά σας και να αρχίσετε να τους δίνετε σάρκα και δομή. Τα συναισθηματικά σας θέματα βαθαίνουν και η σχέση πάει καλά αλλά οι πειρασμοί δε λείπουν.. Πατέρας, αδελφός ή άλλο στενό ανδρικό πρόσωπο θα σας απασχολήσει με ξαφνικές εξελίξεις στη ζωή του.

Θεμέλιος Λίθος 9
Μήνας ανεμελιάς και θα θελήσετε να κοιτάξετε τον εαυτό σας, αφήνοντας λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες. Δε σας παίρνει να τα φορτώσετε όλα στον κόκκορα όμως και αυτό θα το καταλάβετε έντονα και ξεκάθαρα στις 20 του μήνα..Συναντήσεις με παλιούς φίλους και ανακίνηση του παρελθόντος σας.

Μέχρι τον επόμενο μήνα..
Love and Magic
Athan

Intuitive Astrology
Prognostic Numerology
Athan J. Zervas
athanzervas@gmail.com

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s