Αύγουστος 2013: Επικίνδυνες Αριθμολογικές Ισορροπίες.

Το τρίτο τρίμηνο της χρονιάς (Ιούλιος-Αύγουστος-Σεπτέμβριος) είναι τρίμηνο ”καρμικής τάξης”, κυρίως οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος μιας και ο Σεπτέμβρης θα λειτουργήσει ενεργειακά ως ο μήνας που τα πράγματα έχουν κριθεί πλέον και ο καθένας γεύεται τους καρπούς των κόπων του σε απόλυτη ισορροπία και με κατανόηση του κοσμικού σχεδίου.
Ο Αύγουστος είναι αριθμολογικά παγκόσμιος μήνας 14/5. Το 14 είναι αριθμός καρμικού χρέους και αν δε δοθεί η απαραίτητη προσοχή σε ορισμένα πράγματα, το 5 μπορεί όχι απλά να φέρει ανατρεπτικές αλλαγές σε αυτά που χτίζαμε αλλά να φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω. Ο αριθμός 5 μπορεί να είναι ένας ευχάριστος αριθμός μέσα από τις αλλαγές που φέρνει γενικότερα, την επίδρασή του στα επαγγελματικά θέματα και την άσκηση της ελεύθερης βούλησης, αλλά είναι αριθμός που σχετίζεται πολλές φορές με ανεξέλεγκτες αλλαγές, ακόμη και με θάνατο κυριολεκτικό.

Ο μήνας μας προετοιμάζει για ευθύνες που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε και να αναλάβουμε από το φθινόπωρο..


Το καρμικό χρέος αυτού του μήνα που πρέπει να αποπληρωθεί φαίνεται μέσα από τον αριθμό 14.
”Η πειθαρχεία, η σκληρή δουλειά, η υπευθυνότητα και η σταθερότητα έχουν μετατραπεί σε επαναστατικότητα, ανευθυνότητα και αμέλεια προκειμένου να αποφύγουμε αυτά που έπρεπε να πράξουμε”.
Αρνητικές εκδηλώσεις του αριθμού 5 που θα πρέπει να προσέξουμε ή να αποφύγουμε αυτόν τον μήνα είναι το παράνομο σεξ, ο αλόγιστος αισθησιασμός, η αστάθεια, η ανευθυνότητα και η αναξιοπιστία.
Το κλειδί είναι το μέτρο, η εγκράτεια και η εδραίωση ενός συστήματος πεποιθήσεων και αξιών.

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Αυγούστου αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Η ”πέτρα” της ημερομηνίας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος Λίθος 1
Οικονομικά θέματα σας απασχολούν τον Αύγουστο, καθώς επίσης θέματα που έχουν να κάνουν με την ισορροπία μέσα στη σχέση σας. Έχετε αποτραβηχτεί στον εαυτό σας και στην υλοποίηση των δικών σας προσωπικών στόχων και τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε και με τις ευθύνες που έχετε απέναντι στους άλλους.

Θεμέλιος Λίθος 2
Μήνας απόδρασης και οι βαθύτερες ανάγκες σας μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν με τις διακοπές. Γενικότερα, επειδή η χρονιά σας είναι σοβαρή, ο Αύγουστος είναι μήνας που πέρα από τις διακοπές, σας προσφέρει και τον χρόνο για να προετοιμάσετε και να οραματιστείτε τις κινήσεις σας και να προσχεδιάσετε το μέλλον σας.

Θεμέλιος Λίθος 3
Σοβαρός μήνας κατά τον οποίο κλείνουν υποθέσεις σας και κάποια από τα πράγματα που σας απασχολούν αρχίζουν και μπαίνουν στη θέση που πρέπει. Μήνας δικαιοσύνης για εσάς σε συναισθηματικά-ψυχολογικά θέματα και περίοδος που μπορείτε να υλοποιήσετε αποφάσεις και σχέδιά σας.

Θεμέλιος Λίθος 4
Αν αφήσετε πίσω για λίγο τα εσωτερικά σας πρέπει και τη σκέψη ότι έχετε ακόμη πολλά να κάνετε μέχρι να ολοκληρώσετε το έργο σας, τότε θα περάσετε πολύ όμορφα και μεστά αυτόν τον μήνα καθώς υποθέσεις που έχετε αναλάβει θα τις δείτε να έρχονται εις πέρας και να τελεσφορούν και καινούργια πρόσωπα να μπαίνουν στη ζωή σας που σας παρέχουν νέες δυνατότητες και φρέσκια ματιά πάνω στη ζωή.

Θεμέλιος Λίθος 5
Ένα νέο ξεκίνημα μπορείτε να κάνετε αυτόν τον μήνα σε σχέση με δουλειά ή σπίτι ή και με τα δύο. Αλλαγές που έχετε κάνει σε πρόσφατο παρελθόν πάνω σε αυτά τα θέματα, έρχονται τώρα να δώσουν τα αρχικά τους αποτελέσματα, να σας αποζημιώσουν αλλά και να σας δείξουν τι πρέπει ακόμη να διορθώσετε και να εξισορροπήσετε.

Θεμέλιος Λίθος 6
Ο βαθύτερος εαυτός σας, οι ουσιαστικές σας ανάγκες και οι σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα θα σας απασχολήσουν αυτόν τον μήνα. Είναι μήνας κατά τον οποίο η ευαισθησία σας θα αγγίξει το κόκκινο και δε θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις υπό το καθεστώς της έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Οι συζητήσεις, το μοίρασμα των σκέψεων σας με τους άλλους και η επικοινωνία εκ βαθέων θα βοηθήσουν πάρα πολύ τόσο εσάς όσο και τους άλλους.

Θεμέλιος Λίθος 7
Δημιουργικότατος μήνας με συνθήκες που σας βοηθάνε να υλοποιήσετε αυτό που σκέφτεστε και αυτά για τα οποία έχετε δώσει χρόνο και ενέργεια μέχρι στιγμής. Ίσως γι’ αυτόν τον λόγο δε θα μπορέσετε να χαλαρώσετε πλήρως και να απολαύσετε την ηρεμία σας κατά τις διακοπές σας..

Θεμέλιος Λίθος 8
Εργασία και χαρά ο Αύγουστος. Ακόμη και να πάτε διακοπές πάλι και τότε κάτι θα βρεθεί που θα σας απασχολήσει επαγγελματικά. Βάζετε σε τάξη μέσα στο μυαλό σας όλα τα θέματα που έχετε ανοίξει εδώ και καιρό και βλέπετε τα απτά αποτελέσματα των πράξεών σας. Όλο αυτό το επαγγελματικό μπορεί να ακούγετε κουραστικό εν μέσω καλοκαιριού, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι μιας και τα ερωτικά σας είναι πολύ καυτά, αυτόν τον μήνα τουλάχιστον..

Θεμέλιος Λίθος 9
Απολαυστικός μήνας ο Αύγουστος. Απελευθερώνεστε περισσότερο από κοινωνικά και εσωτερικά πρέπει και απολαμβάνετε τις σχέσεις και τη χαρούμενη επαφή με τους ανθρώπους. Επαγγελματικές και ερωτικές δραστηριότητες γίνονται με τέτοιο τρόπο που υπόσχονται πολλά, κρατήστε μικρό καλάθι σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι να τελειώσει και ο Σεπτέμβρης, αλλά όπως και να έχει θα αφεθείτε και θα χαρείτε τη ζωή και όλα αυτά που έχει να σας προσφέρει αυτόν τον μήνα.

Καλό μήνα σε όλους.
Love and Magic
Athan.

Intuitive Astrology/
Prognostic Numerology
athanzervas@gmail.com

Leave a comment