Ιούλιος 2013

Ένας μήνας με καρμικά χρέη, κούραση και κοφτερή γλώσσα.

Ο Ιούλιος είναι ο πρώτος μήνας με αριθμό καρμικού χρέους για το έτος. Αριθμολογικά είναι μήνας με πυθμενικό αριθμό 4, που παράγεται από το 13 και το 13 είναι αριθμός καρμικού χρέους. Η δόνησή του μάλιστα τονίζεται περισσότερο φέτος μιας και ο αριθμός αυτός υπάρχει αυτούσιος μέσα στον 2013. Το 3 στο 13 δείχνει τη δημιουργική ενέργεια και χαρά που μετατρέπεται σε επιπολαιότητα, ελαφρομυαλιά και χρήση της γλώσσας για να πληγώσουμε τους άλλους. Αρνητικές εκφάνσεις αυτού του αριθμού είναι η ανάγκη για έλεγχο, ο δογματισμός και η επίρριψη ευθυνών στους άλλους για περιορισμούς που νοιώθει το ίδιο το άτομο.

Image

Μετά από το θετικό σε γενικές γραμμές τρίμηνο Απρίλη-Ιούνη, ελοχεύει ο κίνδυνος να πάρουμε πολύ τα πάνω μας και να πέσουμε σε σφάλματα και λάθη εξαιτίας είτε πολλών μετώπων που έχουμε ανοίξει στην προσπάθειά μας να βρούμε λύσεις είτε γιατί κάποιοι από εμάς δεν μπορούν ακόμη να διαχειριστούν σωστά το όχημα του εαυτού τους. Είναι πάρα πολύ πιθανή η τεμπελιά, σωματική ή/και διανοητική και ακόμη πιθανότερη η τάση να αφήσουμε τους άλλους να κάνουν τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε μόνοι μας, ενώ εμείς περνάμε τον χρόνο μας με κοινότυπες και επιφανειακές ασχολίες (…) για να ”ξεφύγουμε” και για να ”ξεκουραστούμε”. Ο μήνας όμως έχει κούραση και σκληρή εργασία και θα χρειαστεί να αποδεχτούμε τους περιορισμούς και τις δυσκολίες, μαθαίνοντας να δουλεύουμε αποτελεσματικά και με επάρκεια. Το κλειδί του μήνα είναι η συγκέντρωση και η κατεύθυνση της ενέργειας.

Image

Τον Ιούλιο μπορούμε να χτίσουμε σταθερά πράγματα και να αρχίσουμε να νοιώθουμε και να βλέπουμε έμπρακτα το σταθερό αποτέλεσμα των προσπαθειών μας αρκεί όμως να είμαστε προσεκτικοί στο τι θα πούμε, σε τι θα συμφωνήσουμε και πώς θα διαχειριστούμε τη σκέψη και τον λόγο μας. Οι μετακινήσεις μέσα στο μήνα μπορεί και να κρύβουν δυσκολίες ή και κινδύνους. Ανεξέλεγκτες καταστάσεις μπορεί και να προκύψουν από συζητήσεις πάνω σε θέματα, σοβαρά ή μη, στα οποία όμως δεν είμαστε ξεκάθαροι με τον εαυτό μας και προσπαθούμε απλά να περάσουμε ”δια της συζητήσεως” εγωιστικές θέσεις ή να καλύψουμε προσωπικές ελλείψεις μέσα από την επιβεβαίωση του ότι εμείς είχαμε τον τελευταίο λόγο.

Image

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Ιουλίου αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας.
Η ”πέτρα” της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.
Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος Λίθος 1
Αρκετά με τη σκέψη και αρκετά με τα εμπόδια! Ο μήνας σας φέρνει πολλές ευκαιρίες να κάνετε αυτό που θέλετε με τον δικό σας τρόπο, αρκεί βέβαια να μην κινείστε χωρίς να λαμβάνετε υπόψη και τις ανάγκες των άλλων. Ευκαιρίες και σε επαγγελματικά, πρακτικά θέματα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, όπου έχει έρθει ο καιρός για αλλαγές. Χρησιμοποιείστε αυτό που λέγεται ελευθερία πνεύματος και δράστε έτσι ώστε να απολαύσετε τη ζωή σας πέρα από τους περιορισμούς, τουλάχιστον γι’ αυτόν τον μήνα..

Θεμέλιος Λίθος 2
Οικονομικό είναι το μοτίβο του μήνα. Χρήματα υπάρχουν, ο προηγούμενος μήνας δε σας φέρθηκε άσχημα σε αυτό το κομμάτι, τώρα καλείστε να τα διαχειριστείτε σωστά και να αποδείξετε μάλιστα και στο περιβάλλον σας (οικογένεια, φίλοι, συνεργάτες) ότι μπορείτε να το κάνετε. Βρείτε χρόνο για φίλους που έχετε παραμελήσει και διευθετείστε υποχρεώσεις που έχετε ξεχάσει στο συρτάρι σας. Τα ερωτικά σας πάνε καλά, αρκεί να είστε ο εαυτός σας και να μην κολλήσετε στο τι θα πει ο κόσμος ή η μαμά σας..

Θεμέλιος Λίθος 3
Περίεργος και όχι τόσο πολύ κοντά στην προσωπική συχνότητα που έχετε συνηθίσει είναι ο μήνας για εσάς, αλλά μπορείτε να αναλογιστείτε πάνω στα γεγονότα του προηγούμενου μήνα και να φτάσετε σε μια βαθύτερη κατανόηση του τι και πώς. Μήνας καθαρά για ξεκούραση και διακοπές ώστε να αδειάσει το μυαλό σας και να βάλετε την τάξη που χρειάζεστε μέσα σας. Ένας περίεργος, ιδιαίτερος και ”απόκοσμος” άνθρωπος θα σας προσεγγίσει.. Προσοχή σε χωρισμούς!

Θεμέλιος Λίθος 4
Είναι ο μήνας που γίνονται αρκετά ξεκαθαρίσματα, κυρίως σε οικονομικά-επαγγελματικά θέματα και παίρνετε την απόφαση να υλοποιήσετε τις αποφάσεις σας. Ξέρετε, άλλο πράγμα είναι να έχουμε πάρει μια απόφαση και τελείως άλλο να την εφαρμόσουμε πρακτικά! Αυτός ο μήνας σας φέρνει αντιμέτωπους με τα τρωτά σημεία του χαρακτήρα σας και σας δίνει την ευκαιρία να υπερβείτε τον εαυτό και τις αδυναμίες σας. Δώστε σημασία στον σύντροφό σας, αλλά επικεντρωθείτε περισσότερο στα επαγγελματικά σας και στον σωστό προγραμματισμό των οικονομικών σας. Ναι, κάνει ζέστη, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία!

Θεμέλιος Λίθος 5
Δεν είναι αρνητικός ο μήνας για εσάς, αλλά πάντα οι ενέσεις πονάνε και τα φάρμακα είναι πικρά. Υποκειμενικά διανύετε έναν πολύ έντονο μήνα, κυρίως γιατί η εσωτερική αντίληψη εστιάζεται στον πόνο, στο τέλος, στην φθορά και στη ματαιότητα των πραγμάτων. Η φύση σας βέβαια είναι παιχνιδιάρα και δημιουργική οπότε μπορούμε να περιμένουμε πως όλες αυτές οι σκέψεις δε θα σας πάρουν από κάτω. Συγκρατήστε την ιδέα πως ο,τι και να συμβαίνει έχετε πάντα την επιλογή και ότι οι κινήσεις σας και οι αποφάσεις σας αυτόν τον μήνα στοχεύουν στην εξυγίανση της ζωής σας και στην αρχή μιας καινούργιας σελίδας.

Θεμέλιος Λίθος 6
Σε σχέση με τους υπόλοιπους, αυτόν τον μήνα είστε οι καλύτεροι! Ένας από τους πιο καλούς και δυνατούς μήνες για να κάνετε νέα πράγματα, να πάρετε πρωτοβουλίες, να ενεργοποιηθείτε σε όλα τα επίπεδα και να του δώσετε να καταλάβει! Νοιώσατε αυτό το ”άδειασμα” τον προηγούμενο μήνα: Αυτόν τον μήνα πρέπει να γεμίσετε τον κενό (καινό) χώρο…κενός χώρος δεν υπάρχει εξάλλου! Πολύ ευχάριστα πράγματα για σας υπάρχουν στον πρόγραμμα του μήνα, είτε είστε μόνοι είτε μαζί με οικογένεια και φίλους. Διεκδικείτε και πάλι τον έρωτα και ισχυροποιείτε πλέον την προσωπική σας θέση μέσα στο οικείο σας περιβάλλον.

Θεμέλιος Λίθος 7
Η σχέση που αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια του Ιούλη ανάμεσα στην ενέργεια του προσωπικού σας μήνα με αυτήν του προσωπικού σας έτους είναι συμβατή, αν και δύσκολη, πράγμα που μπορεί να σας οδηγήσει σε συνειδητοποιήσεις βάθους για τις καταστάσεις που θα βιώνετε στην καθημερινότητά σας, όσο και για το πρόσωπο με το οποίο συμβιώνετε. Στην περίφημη εξωτερική πραγματικότητα μπορεί και να σας απασχολήσουν θέματα αλλαγής σπιτιού ή επαγγελματικής έδρας, αλλά και χωρισμοί και αποστασιοποιήσεις από άτομα που σας έχουν κουράσει υπερβολικά, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Αφήστε τις διακοπές σας για τον Αύγουστο και προτιμήστε μέσα στον Ιούλη να τακτοποιήσετε θέματα και εκκρεμότητες, πρακτικού αλλά και συναισθηματικού τύπου.

Θεμέλιος Λίθος 8
Μπορεί και να είναι παράλογο αλλά τι είναι λογικό πλέον; Εν μέσω καλοκαιριού υπάρχουν ευκαιρίες για επαγγελματική εξέλιξη, επαγγελματικές έξυπνες κινήσεις και γενικότερα μπορείτε να περιμένετε εξελίξεις. Η ενέργεια του μήνα είναι ευχάριστη και δημιουργική, οπότε δεν περιμένω να σας καλέσει εκτάκτως από τις διακοπές σας το αφεντικό, περιμένω όμως να χρησιμοποιήσετε πρακτικά τον χρόνο σας, ακόμη και από το μέρος που παραθερίζετε, για να δικτυωθείτε περισσότερο επαγγελματικά και να προωθήσετε τον εαυτό σας και τα ενδιαφέροντα σας. ”Εργασία και χαρά” είναι η φράση λοιπόν για εσάς και με την παράφραση ”η ζήλια τρώει τον αφέντη” σας αφήνω..

Θεμέλιος Λίθος 9
Αν και πρόκειται για τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού, σας δίνονται σημαντικές ευκαιρίες κατά τον Ιούλη να οργανώσετε με λεπτομέρειες και να ντύσετε με σάρκα και οστά κάποιο σχέδιό σας. Μπορεί να θέλετε φυσικά να ξεκουραστείτε, πολύ περισσότερο μιας και η χρονιά μέχρι τώρα είχε αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις που αναλάβατε, αλλά η καλοκαιρινή σας απόδραση καλό είναι να προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα, που το ευνοεί. Αυτός ο μήνας ευνοεί περισσότερο την τελειοποίηση ενός έργου σας και τη δουλεία που πρέπει να κάνετε για να φέρετε αρμονία στο σπίτι σας. Αν όντως μου πάτε κόντρα και κανονίσετε τις διακοπές σας μέσα στον Ιούλη, φροντίστε τουλάχιστον να μην αφήσετε εκκρεμότητες που αφορούν σπίτι και εργασία για όταν επιστρέψετε γιατί μπορεί και να κληθείτε να επιστρέψετε νωρίτερα..

Καλό μήνα σε όλους,

Love and Magic,

Athan.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s