Μάιος 2013: May the force be with you!

Ο Μάιος είναι αριθμολογικά μήνας 11/2.
”Αποσυμβολισμός των δεδομένων και λειτουργική σύνθεση των ιδεών”
acp

Αν προσέξουμε θα παρατηρήσουμε ότι ο αριθμός 2 είναι το πάνω μέρος του αριθμού 3 που σχετίζεται με την εκδήλωση και τη γέννηση. Το 2 είναι σαν ένα λουλούδι με βαθιές ρίζες κάτω από τη γη, που δείχνει όμως μόνο τον εξωτερικό του εαυτό.. Αυτό δίνει στον αριθμό 2 μεγάλη ευαισθησία, με συναισθήματα και σκέψεις που πάνε πολύ βαθιά και έχουν τη ρίζα τους στον εσωτερικό εαυτό και όχι σε αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά.
Μήνας ευαισθησίας λοιπόν, βαθιών συναισθημάτων και κρυμμένων από το φως σκέψεων και σχεδίων..

Η δόνηση του 11 φέρνει προσοχή σε λεπτομέρειες και προσδίδει συναισθηματικές αποχρώσεις που επηρεάζουν και διαμορφώνουν την ψυχολογία και τις σκέψεις, άρα και τις αποφάσεις.
Ο αριθμός 11 έχει πολλά και σύνθετα νοήματα και πάντα μάγευε τους αριθμολόγους. Είναι ένας μονός αριθμός, άρα αρσενικός, αλλά όταν ανάγεται στον πυθμενικό του αριθμό γίνεται 2, ζυγός και άρα θηλυκός αριθμός. Ο αριθμός 11 λοιπόν είναι αρσενικός και θηλυκός αριθμός ταυτόχρονα. Δηλώνει αποκάλυψη και αντιστοιχεί στον αριθμό των πιστών μαθητών του Χριστού. Η διττότητα αυτή οδηγεί σε πολλές εσωτερικές συγκρούσεις κάνοντας τους ανθρώπους να λειτουργούν αδιάφορα, παράτολμα, αλαζονικά και να προβάλλουν τον εαυτό τους και τη διαφορετικότητά τους πάνω από όλους και όλα, ενώ στην ουσία είναι ένας αριθμός που έχει να κάνει με τη δημιουργική φαντασία, τις αρχηγικές ικανότητες, την έμπνευση και το χάρισμα.

Ανατρεπτικός και έντονα συναισθηματικός μήνας λοιπόν θα είναι ο Μάης, κατά τη διάρκεια του οποίου σε ατομικό επίπεδο οι δονήσεις σπρώχνουν θέματα σπιτιού, μετακομίσεων και αλλαγών αλλά και σε ανατροπές και χωρισμούς.
Οι αλλαγές που αναμένονται πάντως, όποιες και αν είναι αυτές, θα είναι αλλαγές που έρχονται από τη ρίζα της ύπαρξής μας και οι εκδηλώσεις τους μπορεί και να ξαφνιάσουν τους άλλους. Φυσικό είναι αυτό, μιας και σπάνια δείχνουμε τον βαθύτερο εαυτό μας στους άλλους, αλλά ακριβώς γι αυτόν τον λόγο καλό θα είναι να μη λειτουργήσουμε βίαια, ανατρεπτικά κι απότομα αλλά επεξηγηματικά και με λίγη διπλωματία.

images (1)

Είναι ο μήνας που οι φίλοι θα φανούν σημαντικοί και χρήσιμοι σε πολλά επίπεδα και θα αναδειχτεί η αξία της αγάπης και της υποστήριξης που μπορεί κανείς να πάρει από αυτούς. Γίνονται ζυμώσεις σε εσωτερικά επίπεδα και αρχίζουν να αλλάζουν κάποιες φιλίες-συμμαχίες με αποτέλεσμα αυτός ο μήνας να είναι ελαφρώς εύφλεκτος για την ψυχολογία μας.

Η τάση είναι να κάνουμε ξεσπάσματα, να επικρατεί η αίσθηση ότι οι άλλοι δε μας καταλαβαίνουν και να προβούμε σε κινήσεις που μπορεί στο μέλλον να τις μετανιώσουμε.. Η βαλβίδα ανοίγει και γίνεται εκτόνωση της εσωτερικής μας πίεσης αλλά καλό θα ήταν να διατηρήσουμε τη λογική μας και να κινηθούμε περισσότερο ουσιαστικά, με γνώμονα την επόμενη μέρα και όχι το πώς αισθανόμαστε αυτή τη στιγμή. Αν κάνουμε την έκρηξη για να αισθανθούμε καλύτερα και να αποσυμπιεστούμε, αυτό μπορεί να είναι θεμιτό, αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν το γεγονός ότι πάλι εμείς οι ίδιοι θα χρειαστεί να μαζέψουμε τα θρύψαλα από τα γυαλί που σπάσαμε.

Γενικότερα, το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς είναι σαφώς καλύτερο από το πρώτο και συγκεκριμένα ο Μάιος είναι ένας μήνας συνειδητοποίησης και αλλαγής στον τρόπο που διαχειριζόμαστε την ενέργειά μας.
Η ενέργεια παίρνει τη μορφή του χρήματος, του χρόνου που διαθέτουμε σε κάτι, των συναισθημάτων μας και της σκέψης μας. Κατά το δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς λοιπόν, μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε σωστά την ενέργεια αυτή και στην ουσία εφαρμόζουμε πρακτικά όλα τα καινούργια δεδομένα που έχουμε από το 2012.

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Μάη αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας.
Η ‘πέτρα’ της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό,.
Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.
Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος Λίθος 1
Μπορεί να σας φανεί λίγο μοναχικός ο μήνας, να έχετε την αίσθηση ότι είστε μόνοι (στην κορυφή ή στο σπίτι σας) και πως δεν αντιλαμβάνονται όλοι τις ιδέες σας και το εύρος των σχεδίων και της διάνοιάς σας, αλλά όλο αυτό είναι απλά μια σκέψη που σας φτιάχνει αυτόν τον μήνα. Πρακτικά δεν είστε καθόλου μόνοι, αντιθέτως, ευκαιρίες παντού και για να βγείτε και να δείτε φίλους αλλά και να κάνετε καινούργιους καθώς επίσης και πολλή ενέργεια για να υλοποιήσετε σχέδια και στόχους σας. Οι δονήσεις είναι με το μέρος σας, ειδικά αν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι μεγάλο.

Θεμέλιος Λίθος 2
Σας πιέζουν, σας αγχώνουν και σας τρέχουν. Μπορεί, βέβαια, εσείς οι ίδιοι να αγχώνετε τον εαυτό σας περισσότερο, παρά οι άλλοι. Βάλτε όρια και στους άλλους και στον εαυτό σας αυτόν τον μήνα για να τη βγάλετε καθαρή και να μην τρέχετε σε νοσοκομεία από την υπερκόπωση και το άγχος. Προετοιμάζεστε αυτόν τον μήνα όμως για κάτι καλό που θα γίνει τον επόμενο, θετικό ή αρνητικό δεν έχει καμία σημασία. Εργαστείτε με υπομονή και επιμέλεια αυτόν τον μήνα και η απελευθέρωση έρχεται αρχές του καλοκαιριού.

Θεμέλιος Λίθος 3
Ενώ η χρονιά σας γενικότερα δεν είναι άσχημη και σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με πολλά πρόσωπα και να γνωρίσετε καινούργιες φιλοσοφίες και κοσμοθεωρίες, αυτός ο μήνας σας καλεί να γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένοι στις απόψεις σας και να εφαρμόσετε πρακτικά τις ιδέες σας. Αυτό μπορεί να σας φανεί δύσκολο κατά τον Μάη, μιας και η χαλαρή θεωρητική φιλοσοφία είναι πιο εύκολη από την εφαρμοσμένη δράση, αλλά καλό είναι να πέσετε με τα μούτρα σε αυτό. Προσοχή σε λεπτομέρειες σε θέματα εργασίας αυτόν τον μήνα και στα προσωπικά σας φροντίστε να βάλετε μια σωστή βάση με τον Μπάμπη σας και να μην παίζει το ματάκι δεξιά και αριστερά γιατί θα το πληρώσετε..

Θεμέλιος Λίθος 4
Υπέροχος μήνας για ανταμοιβή, ισορροπία μέσα στην οικογένεια και αρμονία στον χώρο της εργασίας. Στα επαγγελματικά σας έρχονται οικονομικές απολαβές που σχετίζονται με προσωπική εργασία και κόπο που έχετε καταβάλλει και στα αισθηματικά σας να περιμένετε εξελίξεις που μάλλον θα σας χαροποιήσουν. Ίσως αυτόν τον μήνα να σας απασχολήσει κάποιο θέμα στον οικογενειακό σας κύκλο με γονέα ή άτομο αρσενικού φύλου.

Θεμέλιος Λίθος 5
Δύσκολος μήνας αντικειμενικά και γίνεται δυσκολότερος για εσάς ,καθώς η ενέργεια του μήνα κοντράρεται με το προσωπικό σας φίλτρο που γενικότερα είναι αισιόδοξο και χαλαρό. Αναταραχές και προκλήσεις για την ψυχολογία σας σάς έρχονται από πολλές πλευρές και αυτό σας κάνει να θελήσετε να κλειστείτε και να σταματήσετε τη ροή των γεγονότων, έστω και για λίγο. Πρακτικά αυτή σας την τάση για απομόνωση (πράγμα που δε σας είναι οικείο γενικότερα) μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε θετικά και δημιουργικά μέσα από σύντομες διακοπές που αν μπορείτε θα κάνετε και οι οποίες θα συνοδευτούν από μια σύντομη αλλά εις βάθος ενδοσκόπηση.

Θεμέλιος Λίθος 6
Μήνας με οικονομικό ξεσάλωμα. Έσοδα και έξοδα, το χρήμα κινείται πάντως και μαζί με αυτό και η ενέργειά σας που σας οδηγεί σε υλοποίηση πολλών στόχων, σε ξεσπάθωμα στη γλώσσα (βάζετε τον Μπάμπη κάτω και του τη λέτε έξω από τα δόντια) και γενικότερα ο μήνας είναι μια ωραία περίοδος για να κάνετε πράξη αυτά που θέλετε. Το δικό σας θα γίνει, αλλά μην παραβιάσετε τους Νόμους του Σύμπαντος..

Θεμέλιος Λίθος 7
Κούραση και πάλι κούραση! Σίγουρα η προσωπική σας χρονιά γενικότερα είναι κουραστική αλλά με πολλά επιτεύγματα και καλά ξεκαθαρίσματα, αλλά αυτός ο μήνας σας φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένα πράγματα που είχατε απωθήσει το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να επηρεάζεται κατά πολύ η ψυχολογία σας, προς το αρνητικό. Ταυτόχρονα είναι μήνας που είστε συνεχώς σε επαφή με πρόσωπα, καταστάσεις και ιδέες πράγμα που μπορεί και αυτό να σας κουράζει αλλά λειτουργεί ευτυχώς σαν σανίδα σωτηρίας, ειδικά από τις 13 του μήνα και μετά. Ετοιμαστείτε για μια αλλαγή και κάτι νέο που προβάλλει στον αντιληπτικό σας ορίζοντα.

Θεμέλιος Λίθος 8
Έχετε ιδέες και θέλω. Πολλές ιδέες και πολλά θέλω.. Αναγκαστικά θα περιμένετε για κάποια από αυτά την έναρξη της σχολικής περιόδου αλλά όλο και κάπως θα τυχαίνει, όλο και κάτι θα βρίσκεται κατά τη διάρκεια του Μάη και διάφορα πραγματάκια σας θα μπούνε σε σειρά και τάξη. Τυχερός μήνας γενικότερα που σας ευνοεί σε επαγγελματικά ξεκινήματα και καινούργιες σχέσεις. Κάθε αρχή και δύσκολη όμως..

Θεμέλιος Λίθος 9
Ο μήνας έχει πολλές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, τυπικές και άτυπες. Προσοχή σε αυτές τις άτυπες και μη λεκτικές και ορθολογιστικές που θα γίνουν από παραχώρηση δική σας και από συναισθηματική μεγαλοσύνη, που όμως μπορεί και να συγκαλύπτει την ανάγκη σας για ειρήνη χωρίς κόπο. Σχέσεις και συνεργασίες θέλουν προσοχή και κρατήστε στο μυαλό σας το ότι δε μπορεί να είναι όλα καλά και ανθηρά αν δεν είστε και εσείς καλά και ικανοποιημένοι. Αυτόν τον χρόνο δουλεύετε για την αρμονία και την αγάπη στην ομάδα, αλλά αν δεν έχετε αρμονία και αγάπη πρώτα απ’όλα εσείς, τότε ούτε η ομάδα θα έχει, γιατί πολύ απλά είστε και εσείς μέλος της ομάδας. Μη βγάζετε τον εαυτό σας έξω από τις ευθύνες που και εσείς έχετε.

Καλό μήνα και καλό passing over σε όλους.

Love and Magic

Athan.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s