Μια καλη αρχη με καινουργιο ”πνευμα”: Απριλιος 2013

Sun

Ο Απρίλης είναι αριθμολογικά παγκόσμιος μήνας 1 από 10, μέσα σε μια παγκόσμια χρονιά με αριθμό 6.

Η Μονάδα είναι το σύμβολο της θεότητας που εκδηλώνεται στο υλικό πεδίο, βγαίνοντας από την άβυσσο της ανυπαρξίας και της αιωνιότητας. Είναι η πρώτη εκδήλωση. Μια καινούργια αρχή είναι δυνατόν να συντελεστεί αυτόν τον μήνα σε πολλά επίπεδα και τομείς.

Ο αριθμός Ένα συμβολίζει τον Ήλιο που δίνει ζωή και φανερώνει όλα τα πράγματα, αποκαλύπτοντάς τα.. είναι το Φως που διαλύει το Σκοτάδι.

Μέσα από αυτόν τον αριθμό δημιουργούνται όλοι οι υπόλοιποι μέχρι το 9, ώσπου μετά από αυτό το ταξίδι εξελικτικών μεταμορφώσεων το 1 ανεβαίνει επίπεδο και γίνεται 10.

Ο αριθμός 10 είναι η πρώτη μετάβαση από τις μονάδες στις δεκάδες και συμβολίζει την αλλαγή και την εκδήλωση της ενέργειας σε ανώτερη οκτάβα ή σε ένα διαφορετικό επίπεδο πνευματικότητας, σκέψης, πρόθεσης και υλικής εκδήλωσης. Ένας πολύ ισχυρός μήνας έχει αρχίσει!

Κατά τον μήνα Απρίλιο ευνοούνται κατά πολύ τα καινούργια ξεκινήματα που κάναμε τον προηγούμενο μήνα ή που θα κάνουμε κατά τη διάρκεια των πρώτων δέκα ημερών του μήνα.

Θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος σε εργασιακά βήματα που γίνονται σωστά και με τρόπο τέτοιο που να δίνουν ασφάλεια και την αίσθηση ότι το κλίμα αλλάζει και ότι τελικά μπορεί και να υπάρχει ελπίδα για κάτι καλό..

Σε πολιτικό-κοινωνικό επίπεδο ο Απρίλης είναι ένας μήνας που ο λαός μπορεί να πάρει αυτό που θέλει μέσα από μέσα από την οργάνωσή του σε ομάδες που αποκτούν σιγά σιγά δύναμη και ισχύ.

Διεκδίκηση οικονομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ικανοποίηση του λαϊκού αισθήματος που θα εξαρτηθεί βέβαια από τον τρόπο που έχουν οργανωθεί οι ομάδες και από τη δομή της πρόθεσης και του σκοπού τους.

Σε εσωτερικό επίπεδο θα μπορούσαμε να πούμε ότι κατά τον Απρίλη δίνεται μια καρμική τονωτική ένεση σε όλους όσοι έχουν εργαστεί εσωτερικά με τον εαυτό τους κατά τους προηγούμενους μήνες και μέσα από τα θέματα που τους απασχόλησαν, με αποτέλεσμα αυτόν τον μήνα να υπάρξει μια ενεργειακή εξομάλυνση στην προσωπική κατάσταση του καθενός. Αυτό που αξίζει στον καθένα του έρχεται και και τώρα θα έχει πρακτική εφαρμογή η φράση ”όπως έστρωσες θα κοιμηθείς”. Ας μην ξεχνάμε ότι ο αριθμός 10 είναι θετικός καρμικός αριθμός…

Πολύ καλός μήνας για επαγγελματικές κινήσεις και επεκτάσεις με αποτέλεσμα την υλική απολαβή.

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Απρίλη αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας.
Η ‘πέτρα’ της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό,.
Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.


Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Γενέθλιος Λίθος 1

Ένας μήνας έντονος, με ψυχολογικές διακυμάνσεις και αμφιβολίες. Θα χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να έχετε καθαρό μυαλό. Ο μήνας είναι καλύτερος αν εστιάσετε στην υποστήριξη και στη βοήθεια που μπορείτε να παρέχετε στους γύρω σας και όχι τόσο στο να πρωτοστατήσετε και να γίνει το δικό σας. Μπορείτε όμως να προετοιμάσετε καταστάσεις για εσάς αφού πρώτα τις σκεφτείτε λίγο περισσότερο και χωρίς βιάση και να τις υλοποιήσετε από τον επόμενο μήνα.

Γενέθλιος Λίθος 2

Δημιουργικός μήνας για εσάς με πολλά από τα σχέδιά σας να υλοποιούνται και να παίρνουν σάρκα και οστά. Το οικονομικό σας κομμάτι θα χρειαστεί λίγο προσοχή ακόμη αλλά αυτόν τον μήνα σας δίνονται οι ευκαιρίες να πετύχετε άνοδο και σε αυτόν τον τομέα. Το κλειδί όμως βρίσκεται στο να κάνετε πράγματα που σας μιλάνε και μέσα από αυτά δημιουργείτε και όχι η εστίαση στο υλικό κέρδος. Do your creative thing and money will follow!

Γενέθλιος Λίθος 3

Ο μήνας που περιμένατε για να χρησιμοποιήσετε πρακτικά τις γνωριμίες και τις επαφές που έχετε κάνει το τελευταίο διάστημα. Θα είναι σίγουρα μια κουραστική περίοδος για εσάς με πολλή δουλειά και λίγο χρόνο για εσάς, αλλά μέσα από την ευελιξία που διαθέτετε και τη βοήθεια που μπορείτε να έχετε σε καθημερινά πράγματα από το περιβάλλον σας, θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε πολλές από τις καταστάσεις που τρέχουν στη ζωή σας και να δώσετε (ή να πάρετε) χρόνο πολύτιμο και ποιοτικό μέσα στη σχέση σας.

Γενέθλιος Λίθος 4

Αλλαγές και ελευθερία σε λήψη αποφάσεων και σε κινήσεις έχει ο μήνας για εσάς με τον συγκεκριμένο γενέθλιο λίθο. Χειρίζεστε τις καταστάσεις δυναμικά και με αυτοπεποίθηση. Οι αλλαγές που θα λάβουν χώρα στις υποθέσεις σας αυτόν τον μήνα θα είναι προς όφελός σας αρκεί να λειτουργήσετε με γνώμονα τη δημιουργική εξέλιξη και να αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα αλλάζουν με έναν ρυθμό βραδύτερο ή ταχύτερο από τον δικό σας προσωπικό ρυθμό. Sooner or later λοιπόν..

Γενέθλιος Λίθος 5

Θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε το χρήμα και τον χρόνο σας αυτόν τον μήνα. Πολλές από τις θεωρήσεις σας και τις ανάγκες σας έχουν αλλάξει τους τελευταίους μήνες και τώρα νοιώθετε έντονα ότι θέλετε να κάνετε αλλαγές και να διεκδικήσετε αυτό που έχετε ανάγκη. Αλλαγές ήδη έχουν συμβεί όμως, είτε στον χώρο σας (μετακόμιση, αλλαγές στο σπίτι κτλ) είτε στις σχέσεις σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε αυτόν τον μήνα είναι να φέρετε σε ισορροπία τις ενέργειες εντός εαυτού και εκτός και να κάνετε την καλύτερη λεμονάδα στη γειτονιά εφόσον αυτό που έχετε είναι μόνο λεμόνια..

Γενέθλιος Λίθος 6

Σκεπτικοί και απομονωμένοι από τα πολλά πολλά της καθημερινότητας είστε αυτόν τον μήνα..ή θα θέλατε να είστε, αλλά η ίδια η ζωή και οι ρυθμοί της δε σας αφήνουν. Η οικογένεια, τα συναισθηματικά σας θέματα και τα οικονομικά σας δε θα σας αφήσουν να αποτραβηχτείτε πλήρως από την πραγματικότητα και αυτό είναι καλό, μιας και δεν είναι τόσο πολύ στη φύση σας να κλείνεστε και να περισυλλέγεστε.. Ένα ταξίδι, μια μικρή διαδρομή ή πολλές μικρές διαδρομές μέσα στον μήνα, δικές σας ή προσώπων που είναι κοντά σας αλλά φεύγουν μακριά σας, θα σας βοηθήσουν και εσωτερικά να έρθετε σε ισορροπία αλλά και εξωτερικά να δρομολογήσετε τις εξελίξεις. It’s not Karma actually, it’s just a Warning.

Γενέθλιος Λίθος 7

Είναι ο μήνας που θα χρειαστεί να μπείτε για τα καλά στην πράξη και στην εκτέλεση των αποφάσεων που έχουν παρθεί είτε από εσάς συνειδητά είτε από τις καταστάσεις και τον τρόπο με τον οποίο αυτές τρέχουν.. Μπορεί η φύση σας να είναι περισσότερο θεωρητική και διανοητική αλλά τον Απρίλη ανασκουμπώνεστε και δράτε ξεκαθαρίζοντας και οριοθετώντας κυρίως οικονομικά θέματα αλλά και στα προσωπικά σας γειώνεστε και έρχεστε αντιμέτωποι με αυτό που είναι όντως και όχι με αυτό που είχατε σαν αίσθηση στο μυαλό σας. Δεν είναι αρνητικός ο μήνας, απλά ξενερώνετε γιατί πρέπει να λειτουργήσετε με έναν λίγο διαφορετικό τρόπο από τον δικό σας. Success or nothing else!

Γενέθλιος Λίθος 8

Προεκτείνεται το εγώ σας μέσα από επαγγελματικές διεργασίες και κοινωνικές επαφές και σούρτα-φέρτα. Αυτόν τον μήνα μπορεί και να πάρετε την απόφαση (το λιγότερο απλά θα νοιώσετε την ανάγκη) να αλλάξετε πράγματα και συνήθειες της καθημερινότητάς σας που δε σας γεμίζουν πια και έχουν πλέον πάψει να σας δίνουν απόλαυση. Στα αισθηματικά σας γίνεστε πιο ανεκτικοί και περισσότερο αισθησιακοί και τολμηροί. Υποθέσεις σας που σχετίζονται με το κράτος κλείνουν τον κύκλο τους και πρόσωπα ή καταστάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό και την προβολή σας σάς γίνονται σχεδόν καθημερινή σκέψη και ενασχόληση. Προσέξτε την επιρροή που σας ασκούν τρίτα πρόσωπα χωρίς να το αντιλαμβάνεστε.

Γενέθλιος Λίθος 9

Ένας από τους καλύτερους μήνες για εσάς μόλις άρχισε! Έχετε ήδη διώξει πράγματα και πρόσωπα που σας βάραιναν και σας εμπόδιζαν να εξελιχθείτε και τώρα μια καινούργια και καλή αρχή γίνεται σε αισθηματικά και σε θέματα σχέσεων γενικότερα. (με φίλους, συγγενείς και οικογένεια)
Η οικογένειά σας, ή αυτό που θεωρείτε εσείς οικογένεια, μπορεί και να μεγαλώσει με κάποιο τρόπο.. Οικονομικά θέματα αρχίζουν και ρεγουλάρονται καλύτερα και η προοπτική πως υπάρχουν λύσεις και φως στο τούνελ είναι ξεκάθαρη. Το μυστικό αυτού του μήνα είναι να βγείτε από τις αμφιβολίες και τα διλήμματα. Ναι, θα κάνετε το καλύτερο για όλους και ναι, θα το κάνετε με τον δικό σας τρόπο!

Καλό μήνα για όλους τους αριθμούς

Love and Magic,

Athan.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s