Μαρτης 2013

Ένας παγκόσμιος μήνας 9 δε θα μπορούσε να μην είναι σημαντικός μιας και ο αριθμός 9 δείχνει τόσο το οριστικό τέλος καταστάσεων όσο και τον σπόρο της αρχής καινούργιων κύκλων εξέλιξης.

Image

Ο Μάρτης είναι ο μήνας κατά τον οποίο οι προσωπικές αποφάσεις που είναι συντονισμένες με τις αληθινές μας ανάγκες θα βρουν τρόπο να υλοποιηθούν.

Μέσα από την υποστήριξη που θα λάβουμε από το περιβάλλον μας, αλλά και μέσα από αυτό που λέγεται συγχρονικότητα και συντονισμός, θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε από περιττά πράγματα, συνθήκες, καταστάσεις και πρόσωπα που μέχρι τώρα έμπαιναν εμπόδιο στην υλοποίηση των στόχων μας.

Κατά τον Μάρτη γίνεται αισθητό το γεγονός οτι η ενέργεια (ζωτικότητα, χρήματα, χρόνος) είναι περιορισμένη και οτι δε μπορουμε να αφιερώσουμε χρόνο σε όλα αυτά που θα θέλαμε και έτσι, αναγκαστικά (…) γίνεται καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων που έχουμε στη διάθεσή μας.

Σε διαπροσωπικό-κοινωνικό επίπεδο τονίζονται περισσότερο οι σχέσεις των ανθρώπων, η αλληλοκατανόηση και η πνευματική υπόσταση της Αγάπης, ενώ σε πολιτικο-οικονομικό επίπεδο υπάρχει βοήθεια από εξωτερικό η οποία αυτή τη φορά δε θα πάει χέρι χέρι με απαιτήσεις και ”κουρέματα”. Πιθανότατα η οικονομική βοήθεια ή η διευκόλυνση να μην έρθει από την Ευρωπαϊκή Ένωση..

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Mάρτη αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας.
Η ‘πέτρα’ της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό, την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας.
Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.


Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Γενέθλιος Λίθος 1
Ο μήνας είναι από τους καλύτερους της ζωης σας, αρκεί βέβαια να συμφωνεί και το υπόλοιπο της ημερομηνίας σας, κυρίως από την άποψη ότι μπορείτε να υλοποιήσετε και να πετύχετε πολλά από τα σχέδια και όνειρα που είχατε καιρό τώρα στην καρδιά και στο μυαλό σας. Αν δεν αισθάνεστε έτοιμοι ή αν βλέπετε παντού εμπόδια και δυσκολίες που αναχαιτίζουν την ορμή σας να καθαρίσετε παρακαλώ το νοητικό σας εκράν άμεσα γιατί πολύ απλά εσείς θα χάσετε αν δεν τολμήσετε.

Γενέθλιος Λίθος 2
Δυσκολούτσικος ο μήνας, όχι ασχημος…αλλά δύσκολος. Πολύ κούραση, ευθύνες και αρμοδιότητες σεδουλειά και σπίτι σας κάνουν να αισθάνεστε και να σκέφτεστε οτι χρειάζεστε για λίγο να σταματήσει ο πλανήτης να γυρίζει και ναμείνετε κάτω από τα σκεπάσματα μέχρι τουλαχιστον τα μέσα του μήνα. Να φροντίσετε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, έρχονται ευκαιρίες ανάπτυξης και κέρδους σε αυτό το κομμάτι, και να μην παραμελήσετε την υγεία σας. Συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι σας με συντροφο ή με συγγενείς μπορεί να σας στρεσάρουν περισσότερο αυτόν τον μήνα αλλά είναι ο μήνας που θα βάλετε μια τάξη σε όλα αυτά.

Γενέθλιος Λίθος 3
Ευχαριστος, δημιουργικός και παραγωγικός ο μήνας για εσάς αρκεί να συγκεντρωθείτε και να δράσετε πρακτικά ώστε να μην πάει όλη η καλή ενέργεια του μήνα χαμένη σε κουβέντες και καφέδες, αλλά να υπάρξει ενα απτό αποτέλεσμα που προχωράει τη ζωή σας και σας ανεβάζει επίπεδο. Μη φοβάστε να αλλάξετε τον εαυτό σας και τους άλλους αυτόν τον μήνα και πολύ περισσότερο μη φοβηθείτε αν δείτε εντελώς ξαφνικά κάτι ή καποιος να εξαφανίζεται πλήρως από την καθημερινότητά σας. Είναι μέρος του σχεδίου!

Γενέθλιος Λίθος 4
Σε κάθε περίπτωση είναι μήνας ‘’εργασίας και χαράς’’ είτε αυτό σημαίνει κυριολεκτικά την εργασία σας (φόρτος εργασίας, περισσότερες ευθύνες και καθήκοντα, εξαντλητικά ωράρια) είτε την εργασία που κάνετε σε εσωτερικά επίπεδα. (έλεγχος εγωισμού, αυτοσυγκράτηση, δίαιτα, αίσθημα καρτερικότητας, δράση κόντρα στην αναβλητικότητα..) Μήνας που θα πρέπει να ξεκουράζεστε και να φροντίζετε το σώμα σαςκαι το μυαλό σας. Μια καλή ευκαιρία υπάρχει που θα εξελίξει κάποιον τομέα της ζωής σας, η οποία όμως μπορεί και να μη σας γεμίσει το ματι αρχικά. Αργά και σταθερά μεγαλώνετε και αναπτύσσεστε εσωτερικά και εξωτερικα, συναισθηματικά και υλικά.

Γενέθλιος Λίθος 5
Ένας μήνας που θα έχει πολλή δράση και πολλές αλλαγές. Τα απρόοπτα και τα αναπαντεχα μπορέι και να κρύβουν ευκαιρίες για εξέλιξη και αλλαγή αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα αντιδρασετε ευχάριστα σε αυτά, τουλάχιστον όχι μέχρι να το φιλοσοφήσετε λίγο το θέμα. Προσοχή στη σχέση σας, είναι ο μήνας που μπορεί και να σας χωρίσει ή να χωρίσετε εσείς αισθανόμενοι/νες την ανάγκη για ελευθερία, ποικιλία και ανανέωση. Είναι πολύ καλός μήνας για επαγγελματικές εξελίξεις.

Γενέθλιος Λίθος 6
Δημιουργικός μήνας και ευχάριστος αλλά με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις παράλληλα. Τα οικονομικά σας θέματα θέλουν προσοχή μιας και είναι πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε περισσότερα εξοδα από τα συνηθισμένα και αναμενόμενα.. Φροντίστε τις γυναίκες και ακολουθείστε συμβουλές και κατευθύνσεις που παίρνετε από αυτές αυτόν τον μήνα και τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχετε με υπηρεσίες πριν να είναι αργά.

Γενέθλιος Λίθος 7
Ειναι γενικότερα μια κουραστική χρονιά για εσάς αλλά αυτόν τον μήνα θα μπορέσετε να βρείτε τον χρόνο ή τον χώρο που χρειάζεστε για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να αναρρωτηθείτε και να σκεφτείτε και να συζητήσετε με τον εαυτό σας. Ενα ταξίδακι ή μια μετακίνηση θα παίξει σημαντικό ρόλο όχι μόνο για την ξεκούραση του μυαλού σας αλλα΄και για ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές που θα κάνετε..

Γενέθλιος Λίθος 8
Οικονομικά είναι τα θέματα που σας απασχολούν τον Μάρτη αλλά και θέματα επίσης που έχουν να κάνουν με φορείς που ασκούν έλεγχο επάνω σας και εξουσία. Να είστε σωστοί με τις συνδιαλλαγές σας με το κράτος και τις υπηρεσίες και να φροντίσετε τον Μαρτη να μην αγνοήσετε αυτή τη φωνή που θα σας καλέσει να παρουσιάσετε τον εαυτό σας και να δράσετε στο επίπεδο της πραγματικότητας.

Γενέθλιος Λίθος 9
Ο Μάρτης είναι ο μήνας που θα κληθείτε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σε όλους τους τομείς της ζωής σας, πράγμα που ναι μεν θα το κάνετε οικιοθελώς και θα ξοδέψετε χρήμα, χρόνο και ενέργεια για τους άλλους αλλα θα σας κοστίσει όσο αφορά τα νεύρα σας και τον χρόνο που θα νοιώθετε οτι δεν έχετε για εσάς προσωπικά. Προσπαθείστε να θέσετε προτεραιότητες σε αυτά που συμβαίνουν και μη νοιώθετε ενοχές αν αποκλείσετε κάποια πράγματα ή κάποιους ανθρώπους για λίγο από τη ζωή σας.

Καλό μήνα σε όλους

Love and Magic,

Athan

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s