Φεβρουαριος 2013

Η αναγκαστική εξουσία του χρήματος.

February

Δεν είναι καθόλου απίθανο να δούμε μέσα στον Φλεβάρη αυστηρότερα μέτρα να συζητιούνται και να προετοιμάζονται από την κυβέρνηση μέσα από συγκεκριμένο πλαίσιο εταιριών και οργανισμών.  Μέτρα και διατάξεις που παραβιάζουν κατάφωρα την οικονομική μας ελευθερία, πιθανότατα λαϊκές εξεγέρσεις και ο μεγάλος αδελφός να μας παρακολουθεί και να κινεί τα νήματα.


Ολα αυτά θα έχουν  ως αποτέλεσμα  να γίνει ακόμη μεγαλύτερος ο περιορισμός της ελευθερίας που έχουμε, μια κατάσταση  όμως που θα αποκρυσταλλώσει το πρόβλημα και έτσι μπορούμε βλέποντάς το κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι μας, να βρούμε αναγκαστικά λύσεις.
Τον Φλεβάρη όμως, η ενέργεια κινείται με έναν περίεργο τρόπο, φσνερώνοντας λύσεις από τη μία αλλά δημιουργώντας και εμπόδια από την άλλη στο να εφαρμοστούν αυτές οι λύσεις πρακτικά. Ουσιαστικά, λαμβανει  χώρα μια πάλη ενεργειών αυτόν τον μήνα, φαινομενικά αντιθετικών για την ανθρώπινη αντίληψη, αλλά βαθύτερα προκειται  για έναν καρμικό μήνα δικαιοσύνης και ισορροπίας κατά τη διάρκεια του οποίου είναι εφικτή μια δημιουργική σύνθεση των θεμάτων μας που θα περιλαμβάνει τόσο την προσωπική μας ανάγκη όσο και την προσωπική μας ευθύνη.
Σε προσωπικό επίπεδο, οι σχέσεις των ανθρώπων κινούνται γύρω από τον άξονα της ασφάλειας μέσα από το οικονομικό και πρακτικο κομμάτι της σχέσης και με αναμενόμενες συγκρούσεις και παιχνίδια ισχύος, στις περιπτώσεις που τα μέλη της σχέσης δεν έχουν ακόμη ξεπεράσει εγωισμούς και ανασφάλειες που σχετίζονται με την προσωπική δύναμη και ταυτότητα του καθενός. Μια ενεργειακή συσσώρευση που ‘’ξεσπάει’’…

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Φλεβάρη αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας.
Η ‘πέτρα’ της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό, την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας.

Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.
Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος Λίθος 1
Μήνας που σε εσάς παρέχεται υποστήριξη μέσα από πρόσωπο ή πρόσωπα που θέλουν το καλό σας αν και ίσως προσφέρουν τη βοήθειά τους με τρόπο ελαφρώς ‘επιβλητικό’.  Νοιώθετε την πίεση από το περιβάλλον σας, τόσο το έμψυχο όσο και από τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν και αν και αισθάνεστε μέσα σας οτι δε μπορείτε να δώσετε αυτό που θέλετε να δώσετε, μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά αρκεί αυτόν τον μήνα να τινάξετε από μέσα σας και από πανω σας οτιδήποτε σας βαραίνει και δεν είναι χρήσιμο πρακτικά στην εξέλιξή σας και στα σχέδιά σας.
Θεμέλιος Λίθος 2
Κάθε πράγμα στον καιρό του…και όλα εδω πληρώνονται! Οι οικονομκές ατασθαλίες και οι λάθος χειρισμοί που κάνατε στο παρελθόν, σάς χτυπάνε την πόρτα αυτόν τον μήνα και καλό είναι να βάλετε μια τάξη και να μην περοσπαθήσετε να βρείτε ‘παραθυράκι’ ή να τα μεταθέσετε για ‘αργότερα’… Αυτά που χρωστάτε θα τα πληρώσετε! Η ενέργεια του μήνα είναι ευτυχώς ευνοϊκή για εσάς και λύσεις θα βρείτε για να βάλετε τάξη. Ενα καλό ξεκαθάρισμα, ήρεμο αλλά έξω από τα δόντια, θα γίνει και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Enjoy!
Θεμέλιος Λίθος 3
Πολύ γεμάτος ο μήνας σας, με αρκετές καινούργιες ιδέες να κάνουν download από το υπερπέραν στο μυαλό σας. Μπορεί να μην είναι απαραίτητα αυτός ο ΄μηνας που θα τις υλοποιήσετε αλλά σίγουρα τον Φλεβάρη σας δίνονται εικόνες από τα ‘προσεχώς’ στη ζωή σας. Κρατήστε νοητικές σημειώσεις και δείτε πώς θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε και να συζητήσετε τις ιδέες σας με τους άλλους.  Μήνας που σας ευνοεί να ξεακαθαρίσετε τις καταστάσεις μέσα σας κυρίως και να αλλάξετε αρκετά πράγματα στο σπίτι ή στην εργασία σας. Προσοχή λίγο περισσότερο στην υγεία σας.
Θεμέλιος Λίθος 4
Γενικότερα αυτή η χρονιά σας ευνοεί στο να κάνετε καινούργια ξεκινήματα, πάντα προσεκτικά και με όλες τις λεπτομέρεις εν τάξει όπως άλλωστε πάντα συνηθίζετε, αλλά ο συγκεκριμένος μήνας είναι υπερβολικά θετικός για πάρα πολλά απο τα σχέδιά σας (αν βέβαια αυτό δεν έρχεται σε αντίθεση με άλλα αριθμολογικά στοιχεία της ημερομηνίας σας). Μήνας που θα έχετε πάρα πολλά να κάνετε και να υλοποιήσετε, μήνας με πολλές επικοινωνίες και συζητήσεις που όντως οδηγούν σε αποτελεσματικές λύσεις και δεν παραμένουν απλά λόγια του αέρα. Προσοχή αυτόν τον μήνα να μην ανοίξετε πολλά μέτωπα και να εστιάσετε μόνο σε αυτά που αξίζουν και σας ωφελούν πρακτικά.
Θεμέλιος Λίθος 5
Ελαφρώς έως αρκετά δύσκολος ο μήνας για εσάς μιας και οι αλλαγές στο σπίτι ή στην εργασία σας, και ό,τι αυτό συνεπάγεται, περιορίζουν τη δημιουργική σας ικανότητα και την ανάγκη σας για ελευθερία. Μήνας που θα χρειαστεί να  σκεφτείτε σοβαρά τις κινήσεις σας και να τις σχεδιάσετε με κάθε λεπτομέρεια, είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά σας είτε για τα προσωπικά σας ζητήματα. Αποφύγετε να εμπλακείτε συναισθηματικά με τα θέματα αυτόν τον μήνα γιατί διαφορετικά δεν υπόσχομαι οτι θα έχετε σώστή κρίση και οτι θα προβείτε στις σωστές κινήσεις.
Θεμέλιος Λίθος 6
Ο μήνας σαςβρίσκει μέσα στην καλή χαρά μιας και είναι αρκετά δημιουργική και απελευθερωτική η ενέργεια του Φλεβάρη για όλους εσάς με τον συγκεκριμένο θεμέλιο λίθο. Συγκεκριμένα σας δίνονται πολλές ευκαιρίες να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή και οι singles του συγκεκριμένου αριθμού θα γνωρίσετε σίγουρα τουλάχιστον ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Επαγγελματικές ευκαιρίες ανοίγουν τον ορίζοντα και είναι ο μήνας που καλό είναι να πείτε, να μοιραστείτε, να κοινοποιήσετε και να αρχίσετε να εφαρμόζετε όλες σας τις δημιουργικές ιδέες.
Θεμέλιος Λίθος 7
Σοβαρεύουν τα πράγματα για εσάς αυτόν τον μήνα, μετά από το διαλλειματάκι που κάνατε τον Γενάρη. Μήνας με ευθύνες που σχετίζονται τόσο με το έτερον ήμισυ και την οικογένειά σας όσο και με την πρακτική πλευρά της ζωής σας, Οικονομικά θέματα σας απασχολούν καθόλη τη διάρκεα του μήνα αλλά μέσα από την εργασία σας την ίδια ή μέσα από άτομο που υπάρχει στην εργασία σας θα μπορέσετε να βάλετε μια τάξη και μια σειρά στις εκκρεμότητές σας. Αρκεί να το θελήσετε βέβαια και να αποφασίσετε οτι κάπου θα πρέπει να περιοριστείτε και εσείς. Διαφορετικά…προσοχή!
Θεμέλιος Λίθος 8
Νομίζετε οτι μπορείτε να κάνετε ο,τι θέλετε και οτι τα πράγματα θα γίνουν βάσει του σχεδίου σας. Αυτό δεν είναι σίγουρο όμως μέσα στον  Φλεβάρη, μήνας που θα σας κάνει να σκεφτείτε βαθύτερα και να αναθεωρήσετε κάποιες από τις απόψεις σας και τις βλέψεις σας. Κάτι σχεδόν ‘απόκοσμο’ για εσάς και τη λογική σας εισέρχεται στην σφαίρα της συνειδητότητάς σας και σας κάνει να ‘τρομάζετε’. Μην κλείνεστε πολύ, χαλαρώστε λίγο τις άμυνές σας και συζητήστε ήρεμα και ανοιχτά χωρίς να σκέφτεστε πολύ. Υπάρχει κάποιος που θα σας ακούσει και θα σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε το υπέροχο κουβάρι που έχετε γίνει!
Θεμέλιος Λίθος 9
Οικονομικά είναι κυρίως τα θέματα που θα σας απασχολήσουν αυτόν τον μήνα και μάλιστα στη σοβαρή τους μορφή. Αυτόν τον μήνα ίσως κληθείτε να έχετε περισσότερα πάρε-δώσε με τράπεζες ή δικηγόρους. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε νομικά θέματα ή καθυστερήστε το όσο μπορείτε.. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει η περίπτωση υλικής απολαβής μέσα από υπηρεσίες που έχετε προσφέρει στο παρελθόν και έχει καθυστερήσει η απόδοση. Καλός μήνας να συγκεντρωθείτε πρακτικά στον εαυτό σας και να τακτοποιήσετε τα θέματά σας και να αφήσετε αυτό που κάνετε συνήθως, να βοηθάτε και να ασχολείστε με τους άλλους δηλαδη, για τον επόμενο μήνα.

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s