Δεκεμβριος 2012

Το πνεύμα σε δράση. Μήνας υλοποιήσεων..
Είναι μήνας κατά τον οποίο η απτή, χειροπιαστή, τετράγωνη λογική υπερισχύει και οτιδήποτε έχει να κάνει με μετρήσιμα πράγματα, άρα και με τα οικονομικά μας θέματα, πρόκειται όχι μόνο να μας απασχολήσει αλλά και να δρομολογηθεί και να αρχίσει να λαμβάνει την τελική του μορφή είτε για καλό είτε για κακό.  Από μια πλευρά όντως ο Δεκέμβρης είναι το τέλος ενός κύκλου

Η επιβολή της δύναμης και του ελέγχου πάνω στην πραγματικότητα είναι μια διαδικασία που  στην ουσία της είναι αμφίδρομη. Οπως ο παρατηρητης επηρεάζει  το παρατηρούμενο αντικείμενο αλλά ταυτόχρονα το αντικείμενο επηρεάζει την αντίληψη του παρατηρητή έτσι και μέσα στον Δεκέμβη οι προσπάθειες για έλεγχο, κατέυθυνση της ενέργειας σε συγκεκριμένους στόχους και η προσπαθεια για απόκτηση δύναμης είναι διαδραστικά φαινόμενα και όσο προσπαθούμε να αποκτήσουμε έλεγχο πάνω στη ροή των γεγονότων τόσο περισσότερο αυτά πρόκειται να ξεφεύγουν απο τον έλεγχό μας και να μας περιορίζουν κάνοντάς μας να αισθανόμαστε αδύναμοι και  οτι τελικά δε μπορούμε να υπερβούμε την ανθρώπινή μας φύση. Το καρμικό και το μοιραίο, το  ‘’αναγκαστικό’’ κάνει την εμφάνισή του ξεκάθαρα στην καθημερινότητά μας και στην τροπή που παίρνουν τα θέματα που απασχολούν τον καθένα από εμάς μέσα στο μικρόκοσμό του.

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Δεκέμβρη αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Η ‘πέτρα’ της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό, την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας.

Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος Λίθος 1
Ενδιαφέρον παρουσιάζει για εσάς ο μήνας μιας και μπορείτε κατά τη διάρκειά του να φέρετε εις πέρας εκρρεμότητες που σας βάραιναν και σας εμπόδιζαν να βαδίσετε το μονοπάτι της ζωής σας έτσι όπως το θέλετε. Μια εγκυμοσύνη θα μπορούσε να προκύψει είτε κυριολεκτική είτε μεταφορική..

Θεμέλιος Λίθος 2
Πού θετικός μήνας για εσάς αν και θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές παραχωρήσεις, περισσότερο όμως παραχωρήσεις που σχετίζονται με τον εγωισμό σας. Μπορείτε να αλλάξετε πλήρως τη ζωή σας κατά τη διαρκεια ευτού του μήνα και η βοήθεια ή η ενίσχυση στις ιδέες σας έρχεται μέσα από την αρωγή φιλων, γνωστών, συνεργατών ή ακόμη και των τυχαίων γεγονότων που θα συμβούν μέσα σε αυτόν τον μήνα.

Θεμέλιος Λίθος 3
Μήνας έντονης εγκεφαλικής λειτουργίας και ιδεων που έρχονται από το πουθενα και σας εμπνέουν. Χρησιμοποιείστε περισσότερο την ενέργεια του μήνα σε σχέση με τα οικονομικά σας θεματα, δικτυωθείτε ανάλογα και αφήστε τα αισθηματικά σας στην άκρη χωρίς βέβαια να παραμελήσετε τον σταθερό σας σύντροφο..

Θεμέλιος Λίθος 4
Δημιουργικός μήνας με λύσεις που έρχονται μέσα από τη συνεργασία σας με τους άλλους. Μήνας που η βοήθεια σε ο,τι σας απασχολεί έρχεται μέσα από πολλές πλευρές κυριώς όμως μέσα απο την βοήθεια οχι συγγενών αλλα ξενων προσώπων.. Μήνας που σταθεροποιείται ή ξεκαθαρίζει μια σχέση..

Θεμέλιος Λίθος 5
Αν και κουραστικος ειναι ο μήνας που ευνοούνται κατά πολύ τα επαγγελμαικκά σας και κυρίως η σταθεροποιήση στον τομέα σας και στη θεση σας. Περισσοτερες ευθύνες αυτόν τον μήνα όχι μόνο στη δουλεια αλλα και στο σπίτι και λιγότερος χρόνος για εσάς και την εσωτερική σας ύπαρξη.  Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και μην το βάζετε κάτω με  τις καθυστερήσεις και δυσκολίες.

Θεμέλιος Λίθος 6
Μήνας που μπορείτε να συνειδητοποιήσετε και να φέρετε την αλλαγή στη ζωή σας αρκεί να ξεφύγετε από πολυσύνθετες σκέψεις, διλλήματα και εναλλακτικές. Στοχεύστε ακριβώς σε αυτό που θέλετε να διορθώσετε αλλάζοντας το με απόφασιστικότηα και πίστη στο μέλλον. Ένας  ανδρας (φίλος, οικειο πρόσωπο, συνεργάτης, αγνωστος..) θα παίξει σημαντικό ρόλο στα ερεθίσματα που θα πάρετε αυτόν τον μήνα.

Θεμέλιος Λίθος 7
Ευχάριστος και δημιουργικός είναι ο Δεκέμβρης για εσάς. Βλέπετε πολλές από τιςσκέψειςσαςκαι τα σχέδια σας να λειτουργούν και να γεννιούνται παίρνοντας σάρκα και οστά. Σε κάποιο βαθμό ίσως ο μήνας να είναι λίγο περισσότερο κοινωνικος απο ό,τι θα επιθυμούσατε εσεις..αλλά η πολύ κλεισούρα δεν κανει πάντα καλο!

Θεμέλιος Λίθος 8
Θέματα σπιτιου , κοινωνικών πρέπει και οργάνωσης σας έχουν κουράσει το τελευταιο τρίμηνο και ο Δεκέμβρης κορυφώνει αυτού του είδους τις δονήσεις. Μήνας που θα μπείτε περισσότερο μέσα σας και θα έρθετε σε επαφή μεσα απο τον προσωπικο, ιερό σας χώρο με το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού σας που δεν σκέφτεται και υπολογιζει, που δε μετρα αλλα που νοιώθει και σχεδιάζει χρησιμοποιώντας το υλικό της φαντασίας.

Θεμέλιος Λίθος 9
έανς μήνας που σας ανοίγει πολλές ευκαιρίες για επαγγελματικές εξελίξεις και που σε προσωπικό επίπεδο σας κάνει να αισθάνεστε οτι έχετε το πάνω χέρι και τον έλεγχο στη ζωή σας. Οικονομικες ευκαιρίες που όντως μπορούν να έχουν τελεσφορικό αποτέλεσμα και αφθονη γοητεια και μαγνητισμος στις κοινωνικές σας συναναστροφές.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s