Νοεμβρης 2012

Πνευματική γέννηση και ωδίνες τοκετου.

Ο Νοέμβρης ειναι ο τελευταιος μήνας με αριθμό καρμικού χρέους που παρατηρείται φέτος και ως τέτοιος φέρνει μια διαδικασια σε ολοκλήρωση και ‘υπόσχεται’ ορατα αποτελεσματα απο Δεκέμβρη. Είναι ο μήνας που μπορείτε να γεννήσετε τον αληθινό σας εαυτό αν φυσικά έχετε καταλάβει ποιος είστε, τι θέλετε και τι πρέπει να κάνετε γι’ αυτό.

Αγχωτικός μήνας με δόνηση 16/7 μας κάνει να βλέπουμε καθάρα μπροστά μας ακριβώς αυτά που πρέπει να κάνουμε, τα θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε πρακτικά όμως πλεόν και όχι απλά να τα σκεφτούμε..πού πρέπει να εστιάσουμε και να δώσουμε προσοχή και καλώς ή κακώς μας κάνει να νοιώθουμε κάπως εκτός τόπου και χρόνου μιας και ένα κομμάτι μας θέλει και προσπαθεί να αποφύγει αυτό που θέλει και πρέπει να κανει. (η γνωστη εντροπία…)

Αυτόν τον μήνα το πρέπει και το θέλω μπορούν να ταυτιστούν και να ενεργήσετε προς όφελος μιας μελλοντικής κατάστασης που είναι επιθυμητή αλλά με κόπο και σίγουρα με αρκετές εναντιώσεις που προέρχονται τόσο από τις εξωτερικές συνθήκες που σας πιέζουν χρονικά (it’s now or never..) όσο και απο τα μέσα σας. Η γνωστή φωνούλα μέσα σας ουρλίαζει αυτον τον μήνα οτι θέλει χρόνο και να σταματήσει για λίγο ο πλανήτης παρακαλω πολυ.. να κάνουμε ενα τσιγάρο.. για να σκεφτουμε αλλα guess what χρόνος δεν υπάρχει πλέον παρά μόνο για πράξεις.

Πιθανοτατα κάποιοι απο εσας αναπτυσσουν τη στάση να αποστασιοποιηθούν, να απομονωθούν, να αδιαφορήσουν και να μπούν σε ανάλυση των καταστάσεων με τετοιο τρόπο που να κάνουν πολύ δύσκολη την επαφή των αλλών με τους ίδιους. Αυτο δε θα λειτουργησει αυτον τον μηνα ομως..It’s a big no no!

Το να βάλουμε πάνω απο όλα τις δικές μας ανάγκες δε θα λειτουργήσει σωστά αυτόν τον μήνα και θα πρέπει να ενδιαφερθούμε πρωτίστως για τις ανάγκες των αλλων.

Το κλειδι αυτου του μήνα βρίσκεται στο να αντιληφθείτε οτι ακριβώς κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης φάσης που περνάει ο καθένας μας, σε αυτή την φάση της ”πτώσης”, ακριβώς τώρα είναι και η ευκαιρία να συνδέσει ο καθένας μας το προσωπικό του πνεύμα με το συμπαντικο στοιχείο. Ο Νοέμβρης ειναι μήνας ουσιαστικά πνευματικής αναγέννησης και αφύπνισης και πάντα όταν το πνεύμα..ή κάτι μεγάλο και με αξία κατέρχεται στα κατώτερα επίπεδα πάντα αυτο συνοδεύεται από πόνο. Οι ωδίνες του τοκετου δεν είναι τυχαίες γιατι μέσα από τη γέννα έρχεται στον κοσμο κατι πολύ μεγάλο και με τεράστια αξία και δυναμικό..ένας άνθρωπος ή ενας μικρός θεός.

Γεννηστε λοιπον αυτον τον μηνα τον εαυτό σας, οχι θεωρητικα και ενεργειακα and in a new age way (..) αλλά πρακτικα με λέξεις, πράξεις και κινήσεις που βγάζουν από μέσα σας την αλήθεια σας. Δε γεννάτε μόνο τον εαυτό σας..γεννάτε μια νέα πραγματικότητα. Breathe in and push.

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του

Νοέμβρη αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Η ‘πέτρα’ της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό, την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας.

Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος Λίθος 1

Σιγουρα ο μήνας κρύβει για εσάς θεματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας και πολύ περισσότερο με την ισορροπία των καταστάσεων μέσα στο σπίτι σας, κάτι που θα διασαλευτεί είτε λόγω των οικονομικών θεμάτων είτε λόγω της στάσης που κρατάτε απέναντι σε κάποια θέματα. Αυτον τον μήνα γιατί δεν αφήνετε κάποιον άλλον να κάνει κουμάντο και να εφαρμόσετε τις λύσεις που σας προτείνει; Στα αισθηματικά σας μπορείτε να βρείτε την ευτυχία αν ακολουθείσετε ακριβώς την παραπάνω τακτική.

Θεμέλιος Λίθος 2

Δύσκολος ο μήνας για εσάς, όχι αρνητικος απαραίτητα αλλά αγχωτικός σίγουρα μιας και μέσα στις 30 αυτές ημέρες η ζωή σας πρόκειται να αλλάξει πλήρως! Υποσυνειδητα μπορεί και να το περιμένατε και μια φωνουλα γυρω στα γενέθλιά σας κάτι να σας έλεγε αλλά ο Νοέμβρης είναι ο μήνας που η αλλαγή λαμβάνει χώρα και τα πράγματα γίνονται..ή πρέπει να γίνουν. Η θεατρική αυλαία πέφτει, το έργο τελειώνει και τωρα πρέπει να τρέξετε να μαζεψετε το ντεκορ και να ετοιμαστειτε για την καινουργια παρασταση που αρχιζει τον Δεκεμβρη. Σκεφτειτε: it’s now or never!

Θεμέλιος Λίθος 3

Εσε’ις μπορείτε από αυτόν τον μήνα να αρχίσετε να αναπνέετε μιας και ειναι ο μηνας που εχετε τη δυνατοτητα να εφαρμοσετε πρακτικα τις σκεψεις και τα σχέδιά σας. Το κλειδι ειναι η λέξη δράση και οφείλετε να είστε ναι μεν προσεκτικοί στην ένταση με την οποία θα εφαρμόσετε τα σχέδιά σας αλλά ταυτόχονα επιβλητικοί και απλά ξεκάθαροι..Κάποιες μακροχρόνιες καταστάσεις που σας ταλαιπωρούσαν ή που εκκρεμούσαν αγχωτικά έρχονται να δουν το τέλος τους με θετική έκβαση για τα ζητούμενά σας.

Θεμέλιος Λίθος 4

Συναισθηματικα και ψυχολογικά είναι περίεργος και κυκλοθυμικός ο μηνας αυτός για εσάς και καλό είναι να προσέξετε πάνω από όλα την υγεία σας και κατα δεύτερο λόγο φροντίστε να μην απομονώνεστε τόσο πολύ. Αλλάγες στο σπίτι το ίδιο ή σε θέματα σπιτιου. Θα χρειαστεί να έρθετε σε στενοτερη επαφή και πιο κοντά με άτομο ή άτομα που θα μπορέσουν να σας καλύψουν κάποια ανάγκη σας. Μηνας εγκυμοσυνης για τις γυναικες..σκεφτειτε αν οντως θέλετε κάτι τετοιο.. Ολοι δώστε σημασια σε συμβουλες που θα έρθουμν από κα΄ποιο ηλικιωμένο πρόσωπο. Θα ειναι χρήσιμες και βοηθητικές ψυχολογικά αλλά και πρακτικά.

Θεμέλιος Λίθος 5

Ο Νοεμβρης ειναι πολύ καλος για να δημιουργησετε καταστασεις που και σας ευνοουν αλλα και που ειναι ευχαριστες απο τη φυση τους. Μηνας καλος λοιπον για συγκεντρωσεις φιλων αλλα και για να παρετε αποφασεις στη δουλεια σας ή στο σπιτι μεσα σε κλιμα το οποιο θα ειναι ευχάριστο, διαλλακτικο οσο αφορα τη σταση των αλλων και κυριως θα μπορεσετε να πεισετε χρησιμοποιώντας τον λογο και τη διπλωματία σας και να υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Αναποδιες, παρεξηγήσεις και φοβιες του προηγουμενυ μηνα ξεπερνιουνται.

Θεμέλιος Λίθος 6

Ο μηνας ειναι για εσας πιεστικός και ακινητος…δε φερνει απαραιτητα τις αλλαγες που θέλετε σε πρακτικο επίπεδο και καλα θα κανετε πρώτον να ξεκουραζεστε λίγο γιατι ο μήνας εχει πολύ δουλεια και υποχρεώσεις και δεύτερον να φροντίσετε θέματα σωστής οργάνωσης τόσο στη δουλειά όσο και στο σπίτι. Ενας σύζυγος, ένας πατέρας ή ένα αφεντικό θα σας χρειαστεί. Καλός μήνας για να δομήσετε και να συγκεκριμενοποιήσετε την εσώτερη κατάστασή σας…μπορεί να σας φαίνεται οτι ολα ειναι μέσα σας χωρις νόημα και φλου αλλα στην ουσία υπάρχει η ευκαιρία μέσα από το χάος να βάλετε τάξη και αυτό όχι μόνο να φανεί στους αλλους αλλά και να καταφέρετε να εδραιώσετε πράγματα που η μέχρι τώρα συζήτηση δε σας ειχε βοηθήσει να εδραιώσετε.

Θεμέλιος Λίθος 7

Καθόλου αρνητικος ο μηνας για εσας με αρκετες ευκαιριες για αλλαγη και ανανέωση στα επαγγελματικα σας αλλα και στα προσωπικά σας. Προσεξτε μόνο να μην το παρακανετε και αμελήσετε υποχρεώσεις σας. Αν ειστε σωστοι με αυτά που πρεπει θα περάσετε ευχάριστα και ερωτικα. Είναι ο μήνας που μπορείτε να κάνετε την αλλαγή που θέλετε..αν έχετε σκεφτει σωστα και οργανωσει τη νέα κατάσταση να το κανετε και να μην περιμενετε να φυγει ο μηνας ή το έτος. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε τις κινήσεις σας!

Θεμέλιος Λίθος 8

Love love and love again! In and out, see it all around!
Το πού και το πότε δεν έχουν καμια σημασία!

Θεμέλιος Λίθος 9

Εχετε κουραστει αρκετα..τον προηγουμενο μηνα κανατε τοσα πολλα πραγματα και δοκιμασατε καινουργιες εμπειριες. Ο μηνας αυτος σας καλει να μειωσετε ελαφρως τις ταχυτητες και να βρειτε χρονο να αποσυμβολισετε ολα αυτα που κανατε και ζησατε. Ειναι βασικο αυτον τον μηνα να συνειδητοποιησετε αυτα που κανατε και τι αξια εχουν αυτα για εσας. Βεβαια η ζωη σας συνεχιζει και ολο και καποιοι θα σας εχουν αναγκη…ολο και καποιους θα πρεπει να βοηθησετε..ολο και κατι εξωτερικο θα χρειαστει την προσοχη σας. Βρειτε λιγο χρονο ηρεμιας για εσας ομως και για συνειδητοποιησεις αλλα και για να γεμισετε τη μπαταρια σας. Μπορει να ειστε ντουρασελ αλλα even supergirls/superboys go to sleep!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s