Σεπτεμβριος 2012

Μήνας ερωτικού ξεσπάσματος και ανακατατάξεων..
Η συμβουλή του
Athan:
’’
Mind over matter, μέτρο, εγκράτεια και εδραίωση ενός συστήματος πεποιθήσεων’’

 Image

Το καλοκαίρι τελείωσε επίσημα και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, λοιπόν.

Ο Σεπτέμβρης είναι αριθμολογικά μήνας δόνησης 5 από 14 και μας προδιαθέτει να αλλάξουμε πράγματα στη ζωή μας. Η κούραση του προηγούμενου μήνα, που ήταν όντως αρκετά δύσκολος και πιεστικός, συνεχίζεται και μέσα στον Σεπτέμβρη και γι’  αυτόν τον λόγο η δόνηση του 5 μας οδηγεί να αλλάξουμε την ατμόσφαιρα και να κινήσουμε τα πράγματα προς μια περισσότερο ‘απολαυστική’ κατεύθυνση.
Τα πράγματα (κοινωνικά, πολιτικά και προσωπικά) θα ξεφύγουν όμως και θα πάρουν ακόμη μεγάλες διαστάσεις αν τα αφήσουμε ή αν τονίσουμε περισσότερο από όσο πρέπει την ‘απολαυστική’ κατεύθυνση που λέγαμε παραπάνω.

Αυτόν τον μήνα όλοι θα νοιώσουμε την ανάγκη να ευχαριστηθούμε τους κόπους που καταβάλαμε τον προηγούμενο μήνα και αυτό που θα πρέπει να προσεχτεί είναι να κρατήσουμε το μέτρο και να μην ξεπεράσουμε τα όρια.
Η απόλαυση της σάρκας, είτε αυτό είναι ο έρωτας είτε αυτό είναι το φαγητό θα πρέπει να γίνει με τη γνώση ότι μέσα στην ύλη υπάρχει και το πνεύμα.

Ο αριθμός 5 για τους Ετρούσκους και τους Ρωμαίους θεωρείτο αριθμός γάμου και στις γαμήλιες τελετές τους το ζευγάρι το συνόδευαν πέντε αναμμένες δάδες. Το 5 είναι το άθροισμα του 2 και του 3, οι οποίοι είναι πρώτοι αριθμοί και συνιστούν τον πρώτο θηλυκό και τον πρώτο αρσενικό αριθμό. Η ένωση τους λοιπόν σίγουρα σχετίζεται και με την ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας, κάτω από τα δεσμά του γάμου για τους Ρωμαίους, ενώ στις μοντέρνες εποχές που ζούμε η έννοια θα μπορούσε να μεταβιβαστεί σε διαφορετικό επίπεδο και να εκδηλωθεί ως ερωτική ένωση. Ας μην ξεχνάμε ότι το 5 σχετίζεται με τις πέντε αισθήσεις και άρα με τις σωματικές απολαύσεις..

Γάμοι λοιπόν μέσα σε αυτόν τον μήνα αλλά και συγχωνεύσεις εταιριών ή οργανισμών. Ο μήνας δεν είναι άσχημος για επαγγελματικά θέματα, αρκεί να έχει ήδη γίνει μια σωστή προεργασία τους προηγούμενους μήνες. Αυτόν τον μήνα θα μπορέσουμε να βρούμε άκρη σε επαγγελματικά θέματα και αρκετές θα είναι οι ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Στα αισθηματικά θέματα οι ήδη σε σχέση θα πρέπει να προσέξουν και να φροντίσουν να ανανεώσουν τη σχέση τους ενώ οι αδέσμευτοι θα μπορέσουν να ‘παίξουν’ ελεύθερα, αν και καλό θα ήταν να μην επικεντρωθούν μόνο στη σάρκα και την εμφάνιση αλλά και σε αυτό που κρύβεται πίσω από αυτήν.

Καλό είναι επίσης κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου μήνα να μην ξεχάσουμε το ότι αυτό το 5 παράγεται μέσα από έναν αριθμό καρμικού χρέους, το 14.

(για τους αριθμούς καρμικού χρέους βλέπε εδώ ) Το 14 δείχνει την πειθαρχία, τη σκληρή δουλειά, την υπευθυνότητα και σταθερότητα που μετατράπηκαν σε επαναστατικότητα, ανευθυνότητα και αμέλεια προκειμένου να αποφύγουμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε και στην κακή του χρήση μιλάει για

  • Σεξ
  • Αισθησιασμό
  • Αστάθεια
  • Ανευθυνότητα
  • Αναξιοπιστία

Το κλειδί είναι το μέτρο και η εγκράτεια στο σήμερα και η εδραίωση ενός συστήματος πεποιθήσεων και μέσα σε αυτόν τον μήνα να φροντίσετε να εφαρμόσετε το παραπάνω.

Μια άλλη διάσταση του αριθμού 5, εκτός από τον γάμο και την απόλαυση των αισθήσεων που αναφέρθηκε, είναι και η λειτουργία του ως μεσάζοντα ανάμεσα στον Θεό και στο Κόσμο. Ο ίδιος ο άνθρωπος με τον Νου του και τη Βούλησή του κυριαρχεί πάνω στα κατώτερα ένστικτά του και ενώνει το πάνω με το κάτω, όπως ακριβώς το κεφάλι βρίσκεται πιο πάνω από τα τέσσερα άκρα και κυριαρχεί επάνω τους οδηγώντας τα ή αλλιώς το πνεύμα που οδηγεί τα τέσσερα στοιχεία.

Εν ολίγοις καλό είναι να προσέξουμε και να αποφύγουμε τις υπερβολές παντός τύπου κατά τη διάρκεια του μήνα και καλό είναι να σκεφτόμαστε προτού πράξουμε έτσι ώστε οι πράξεις μας να συμφωνούν με τα πιστεύω μας και να μην είναι αντίθετες σε βασικές αξίες, πνευματικές, ανθρωπιστικές και ατομικές. Χωρίς να το καταλάβουμε υπάρχει ο κίνδυνος να καταστρατηγήσουμε από μόνοι μας τα πιστεύω μας και τις αρχές μας, πράγμα που σίγουρα θα μετανιώσουμε την ‘επόμενη μέρα’

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Αυγούστου αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Η ‘πέτρα’ της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό, την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας.

Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Επίσης αν τα γενέθλιά σας πέφτουν μ ε τ ά τον Σεπτέμβρη, τότε διαβάστε τόσο τον αριθμό του θεμέλιου λίθου που έχετε βρει με τον παραπάνω τρόπο όσο και τον αριθμό που προηγείται αυτού.

Image

Θεμέλιος Λίθος 1

Με θέματα οικονομικής φύσης σας καλωσορίζει ο Σεπτέμβρης και καλείστε να φέρετε ισορροπίες σε συναισθηματικά, οικογενειακά και φιλικά προβλήματα. Ένα φλερτ που υπήρχε στον αέρα μπορεί να γίνει πιο σοβαρό αυτόν τον μήνα όπως επίσης πολύ πιθανή είναι μια επανασύνδεση, αν είστε φρεσκοχωρισμένοι.. Οι ήδη σε σχέση να προσέχετε τους χωρισμούς, εκτός βέβαια αν το έχετε σκεφτεί καλά και το θέλετε, οπότε αυτός ο μήνας είναι ο κατάλληλος για να το ανακοινώσετε.

Image

Θεμέλιος Λίθος 2

Δύσκολος μήνας με την κούραση και το άγχος από τον Αύγουστο να συνεχίζονται. Οι λύσεις είναι μπροστά σας και το μόνο που χρειάζεται είναι να αρχίσετε να ενεργείτε πρακτικά. Έχετε σκεφτεί πολύ όλο αυτό το διάστημα, είναι ώρα για δράση! Οικονομικά ευνοϊκός μήνας για εσάς να φανείτε όμως φειδωλοί στα έξοδά σας γιατί θα θελήσετε να ξεδώσετε αγοράζοντας πράγματα.

 

Image

Θεμέλιος Λίθος 3

Μήνας που μπορείτε να εφαρμόσετε πρακτικά τα σχέδιά σας και να αρχίσετε να βλέπετε και αποτελέσματα. Μήνας δύναμης και ισχύος πάνω στα πράγματα, ο λόγος σας περνάει γι’ αυτό λοιπόν χρησιμοποιείστε τον για να περάσετε τα μηνύματά σας και να πείσετε. Σημαντικές αλλαγές στο εξωτερικό σας περίβλημα, φράση που μπορεί απλά να σημαίνει το σώμα και την εμφάνισή σας..

 

Image

Θεμέλιος Λίθος 4

Μήνας ολοκλήρωσης καταστάσεων που σας απασχολούσαν καιρό τώρα! Αυτό μπορεί να είναι και καλό αλλά και κακό ανάλογα με το πώς έχετε αποφασίσει εσείς να βλέπετε τα πράγματα. Το καλό πάντως είναι ότι όσο και να υποφέρετε μέσα σας για κάποιες αποφάσεις που πρέπει να εφαρμοστούν θα τα καταφέρετε και θα μπορέσετε να ανοίξετε έναν καινούργιο δρόμο για εσάς, έχοντας πλέον περισσότερη αυτοπεποίθηση και υψηλότερες αξιώσεις.

Image

Θεμέλιος Λίθος 5

Όλη η ενέργεια του Σύμπαντος είναι στο πλάι σας αυτόν τον μήνα και σας βοηθάει να ξεκινήσετε σχέδια και να αρχίσετε να υλοποιείτε αποφάσεις σας. Μην ανοίξετε πολλά μέτωπα εκτός αν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Σκεφτείτε τον χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε, τις αντοχές σας και μη βασίζεστε μόνο σε εσάς τους ίδιους αλλά αφήστε και τους άλλους να λειτουργήσουν βοηθητικά. Στα αισθηματικά σας φροντίστε να μειώσετε τον εγωισμό σας.

Image

Θεμέλιος Λίθος 6

Μήνας που θα πρέπει να δώσετε βάση και προσοχή στο σώμα σας και στην υγεία του! Το σώμα μας είναι το σπίτι της ψυχής μας και αυτόν τον μήνα για εσάς διάφορες αλλαγές γίνονται τόσο στο σώμα σας όσο και στο ίδιο σας το σπίτι κυριολεκτικά. Κάποιοι μπορεί να ανακαινίζετε τον χώρο σας, κάποιοι να μετακομίζετε και κάποιοι άλλοι να χωρίζετε. Ό,τι και να σας συμβαίνει φροντίστε να μείνετε σε επαφή με την εσωτερική σας φωνή και τις δικές σας ψυχικές ανάγκες.

Image

Θεμέλιος Λίθος 7

Κοινωνικός μήνας για εσάς με πολλές επικοινωνίες και κινητικότητα σε πολλά θέματα. Είναι ο μήνας που θα εκφραστείτε περισσότερο από όσο ποτέ αλλά να περιμένετε και το ανάλογο από το περιβάλλον σας. Προσοχή λοιπόν σε έντονες συζητήσεις και μικροδιενέξεις με νεαρότερα άτομα ή με συνεργάτες σε χώρο εργασίας αυτόν τον μήνα. Ερωτικό διάστημα που μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε με διήμερες αποδράσεις από την καθημερινότητα.

Image

Θεμέλιος Λίθος 8

Για σας η κούραση και οι ευθύνες του προηγούμενου μήνα συνεχίζονται και τώρα, πολύ περισσότερο μάλιστα αν μέσα στον Αύγουστο δεν ασχοληθήκατε με αυτά που έπρεπε και τώρα θα τα βρείτε μπροστά σας. Είναι ο μήνας που θα χρειαστεί να βάλετε τάξη στα θέματά σας, κυρίως τα οικονομικά και καλό θα ήταν να φροντίσετε να μην αμελήσετε τη σχέση σας. Μπορεί μπροστά στις άλλες επείγουσες προτεραιότητές σας τα αισθηματικά σας να μην είναι τόσο σημαντικά αυτή τη στιγμή, αλλά να δώσετε προσοχή, ειδικά αν είστε σε σοβαρή σχέση.

Image

Θεμέλιος Λίθος 9

Ο μήνας έχει ελευθερία για εσάς και σας παρέχει δυνατότητες να αλλάξετε πολλά από τα πράγματα που σας ενοχλούν ή που σας εμποδίζουν να προχωρήσετε. Επαγγελματικές εξελίξεις και κρυμμένες ευκαιρίες μέσα από ανακατατάξεις στα εργασιακά σας ενώ στα προσωπικά σας απελευθερώνεστε και ζείτε έντονα τον έρωτα. Οι αδέσμευτοι έχετε πολλές προτάσεις και οι δεσμευμένοι μπορείτε να ανανεώσετε τη σχέση σας.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s