Ιουλιος 2012

Ο Ιούλιος είναι μήνας περίσκεψης και περισυλλογής.

Σπέρματα ισχυρής ενέργειας υπάρχουν ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ‘κάτι’ και να φέρουμε στο υλικό πεδίο το υλικό που υπάρχει στο πνευματικό, αν έχουμε βέβαια δουλέψει και δημιουργήσει στο πνευματικό επίπεδο..

Πιο απλά, μια σκέψη που έχουμε καιρό ή μια ιδέα που πηγαινοέρχεται στο μυαλό μας είναι κατάλληλη περίοδος να αρχίσουμε να την υλοποιούμε παρά τη ζέστη του μήνα.. ή μια απόφαση.

Όπως και να ‘χει πάντως, τα θέματά μας χρειάζονται προσπάθεια και ελαφρώς να υπερβούμε τον εαυτό μας.

Ένα από τα κλειδιά του μήνα είναι η πνευματική μας εκδήλωση και η εκδήλωση της αλήθειας μας.

Μήνας που μπορεί να υπάρξουν αντιμαχίες και αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε ανεξέλικτους ανθρώπους που φοβούνται να αντιμετωπίσουν και να δεχτούν τη διαφορετικότητα του άλλου και των απόψεων του.

Δύσκολος μήνας για όσους δε μπορούν να ενοποιήσουν τις ενέργειες και να τις κατευθύνουν προς συγκεκριμένους στόχους.

Δεν είναι τόσο πρακτικά κινητικός ο Ιούλιος αλλά σε κάποιο μικρό βαθμό μπορούμε και θα δηλώσουμε ο καθένας στα θέματα που τον απασχολούν τη θέση και την άποψή του. Μήνας μικρών ή και μεγάλων ‘δηλώσεων’ λοιπόν.

Στις αρχές του μήνα φαινόμενα συγχρονικότητας θα είναι σε έντονο βαθμό φανερά και τα ‘σημάδια’ θα είναι εκεί.

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Ιούλη αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Η ‘πέτρα’ της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό, την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας.

Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας Ιούνης.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Επίσης αν τα γενέθλιά σας πέφτουν μ ε τ ά τον Ιούλη, τότε διαβάστε τόσο τον αριθμό του θεμέλιου λίθου που έχετε βρει με τον παραπάνω τρόπο όσο και τον αριθμό που προηγείται αυτού.

Image

Είναι ένας δύσκολος μήνας για εσάς μιας και η πίεση που δέχεστε έρχεται από πολλές πλευρές. Το περιβάλλον σας σάς φορτώνει με πράγματα, μικρά και μεγάλα με αποτέλεσμα και το μυαλό σας να έχει αρχίσει να μπλοκάρει και το σώμα σας να εκδηλώνει σημάδια κούρασης. Σίγουρα κάποιοι από εσάς δε θα μπορέσετε να βρείτε χρόνο για να πάτε διακοπές, ίσως και τα οικονομικά σας να μην το επιτρέπουν, φροντίστε οπωσδήποτε όμως να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και κυρίως στη σωματική σας ξεκούραση. Εργασιακά ο μήνας έχει πολύ δουλειά και φροντίστε στο πεδίο που εσείς θεωρείτε ως εργασία σας να μην εκφέρετε απόλυτες και άκαμπτες απόψεις αυτόν τον μήνα. Αν σκέφτεστε να παραιτηθείτε μην το κάνετε, δεν είναι καλό να μείνετε χωρίς δουλειά αυτές τις 31 μέρες.

 Image

Ο μήνας είναι περίεργος και σας ωθεί στο να κάνετε με τον τρόπο σας τη δική σας επανάσταση. Κάποιες ευκαιρίες θα εμφανιστούν που θα σας φουσκώσουν τα μυαλά και ενώ δεν είναι κακό να πειραματιστείτε με κάτι καινούργιο γιατί μέσα από αυτές τις ευκαιρίες που θα είναι τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο θα μπορέσετε να ανακαλύψετε κομμάτια του εαυτού σας και να ανανεωθείτε, φροντίστε όμως να μην αφήσετε πίσω υποχρεώσεις σας και μην αθετήσετε υποσχέσεις που έχετε ήδη δώσει. Το μότο του μήνα σας ας είναι ‘δεν γκρεμίζω για να χτίσω, επεκτείνω’

Image

Ο κοσμικός προβολέας φωτίζει το οικονομικό σας κομμάτι αυτόν τον μήνα και αυξάνει τις υλικές σας ανάγκες. Απρόβλεπτα έξοδα προκύπτουν, κυρίως μέσα από θέματα σπιτιού και συγγενικού ή πολύ στενού φιλικού περιβάλλοντος. Είναι λάθος σας αυτόν τον μήνα να κάνετε σπατάλες όσο και να το χρειάζεστε για να ανακουφιστείτε από την πίεση. Στα αισθηματικά σας οι ελεύθεροι έχουν καλές προοπτικές για να εξελιχθεί μια ήδη υπάρχουσα γνωριμία σε κάτι περισσότερο ενώ όσοι βρίσκεστε σε σχέση μάλλον θα έχετε προβληματάκια.. Αν δεν το επιθυμείτε φροντίστε να φέρετε ισορροπίες και να κατανοήσετε και την άλλη πλευ΄ρα, διαφορετικά είναι ένας κατάλληλος μήνας για να προχωρήσετε σε αποδέσμευση και χωρισμό.

Image

Μήνας μοναξιάς και ενδοσκόπησης για εσάς. όχι πολύ ευχάριστες οι ψυχολογικές διακυμάνσεις που θα περάσετε.. βρίσκεστε μέσα σε κόσμο αλλά έχετε την αίσθηση ότι δε σας καταλαβαίνουν πλήρως και ότι κάποιοι μάλλον δε σας αποδέχονται. Δεν είναι μήνας για να πάρετε αποφάσεις, αλλά περισσότερο για να σκεφτείτε και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας. Αν μπορείτε θα ήταν πολύ καλό και βοηθητικό να πάτε για λίγες μέρες κάπου μακριά από την βάση σας και ιδανικά κάπου κοντά σε υγρό στοιχείο. Βρίσκεστε σε μια περίοδο που χρειάζεστε τη βοήθεια και θα σας κάνει καλό να ανοιχτείτε σε συγκεκριμένο άτομο που εμπιστεύεστε (φίλο ή και ειδικό αν το απαιτεί η περίπτωσή σας) και να ζητήσετε βοήθεια. Φροντίστε να αποφύγετε ενδοοικογενειακές συγκρούσεις. Ευτυχώς τουλάχιστον ο οικονομικός σας τομέας παίρνει τα πάνω του.. ελαφρώς.

Image

Πολύ καλός μήνας για το οικονομικό σας κομμάτι! Ξεκινήματα στα οποία έχετε επενδύσει με χρόνο και χρήμα μέσα στους προηγούμενους μήνες έρχονται τώρα να αποδώσουν καρπούς και να τελεσφορήσουν. Ιδανικός μήνας για να ασκήσετε επιρροή και να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε, πώς το θέλετε και πότε το θέλετε! Κυρίως στα επαγγελματικά σας αλλά η δύναμη να επιβληθείτε και στα προσωπικά σας υπάρχει αρκεί βέβαια σε αυτό το κομμάτι να μην είστε παράλογοι και να αναγνωρίσετε και τα δικαιώματα που έχει ως άνθρωπος και το ταίρι σας. Καθαρά στο σεξουαλικό σας κομμάτι, ο μήνας θα είναι καυτός και εντυπωσιακός, αρκεί να μη μείνετε μόνο στη φαντασίωση…

Image

Τα βάσανά σας κορυφώνονται αυτόν τον μήνα παίρνοντας όμως πλέον τελική τροπή και ευθεία. Πολλά από τα θέματα που σας απασχολούν και σας πάνε πίσω ψυχολογικά τον Ιούλιο αρχίζουν και αποκτούν λύση είτε γιατί εσείς οι ίδιοι θα πάρετε τις αποφάσεις για να τα ολοκληρώσετε είτε γιατί η ενέργεια του σύμπαντος με εκτελεστικό όργανο τα πρόσωπα γύρω σας όμως, τα τελειώνει αυτή για εσάς. Οτιδήποτε συμβεί αυτόν τον μήνα θα είναι στην ουσία του ανακουφιστικό για εσάς, ακόμη και αν με την πρώτη ματιά η αίσθηση που σας αφήνει είναι ότι δεν είναι αυτό ακριβώς που επιθυμείτε. Να θυμάστε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Δυσκολίες μπορεί να εμφανιστούν μέσα από γυναικεία πρόσωπα, γι’ αυτό προσοχή και μάτια ανοιχτά σε λυκοφιλίες και συζύγους αλλά και σε ηλικιωμένα άτομα του περιβάλλοντός σας τα οποία μπορεί και να χρειαστούν τη βοήθειά σας.

Image

Μάλλον είναι ο μήνας ο καλός για εσάς ο Ιούλης, με πολύ καλή ενέργεια και με πολλά και καλά καινούργια ξεκινήματα! Σε επαγγελματικό επίπεδο έχετε εξελίξεις δημιουργικότητα και άνοδο. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάτι δικό σας, τολμήστε να κάνετε την αρχή αυτόν τον μήνα και ας είναι μεσοκαλόκαιρο. Η εύνοια επεκτείνεται και στα προσωπικά σας, αύξηση στα μέλη της οικογένειας ή γενικότερα χαρούμενες καταστάσεις σε ό,τι  αφορά στο σπίτι σας και στους αγαπημένους σας. Θα κληθείτε βέβαια να υλοποιήσετε υποσχέσεις που έχετε δώσει μέσα στον προηγούμενο μήνα, πράγμα που θα καταφέρετε στο έπακρον μιας και η ενέργειά σας, σωματικά και ψυχολογικά είναι πολύ δυνατή και αποτελεσματική.

Image

Έχετε κλειδώσει κάπως την εξέλιξη σας αυτόν τον μήνα και μάλιστα έχετε αρχίσει να το καταλαβαίνετε οι πιο έξυπνοι από εσάς, ενώ οι λιγότερο έξυπνοι μάλλον ρίχνετε το φταίξιμο και βγάζετε τα νεύρα σας στους άλλους. Είναι μήνας συναισθηματικής-ψυχολογικής αποκατάστασης και η ενέργεια σας βοηθάει να κατανοήσετε τον εαυτό σας και συγκεκριμένα το ότι πιέζετε τον εαυτό σας και μαζί με αυτόν και τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή πάνω σε πράγματα που μπορεί να μην είναι η ώρα τους να γίνουν. Δεν είναι ότι βιάζεστε, είναι ότι έχετε υψηλά ιδανικά και στόχους. Ο Ιούλιος όμως σας βάζει λίγο φρένο στα σχέδια σας όχι σαν τιμωρία αλλά για να αφιερώσετε χρόνο στην κατανόηση του εαυτού σας σε σχέση με τους άλλους. Προσοχή σε ατυχήματα.

Image

Μήνας πολύ ευχάριστος, με έξαρση της ενέργειας του εγκεφάλου σας. Ιδέες κατεβαίνουν και στον ύπνο σας, η δυνατότητα να τις υλοποιήσετε υπάρχει, μήνας που μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ευχάριστες διακοπές ή από την άλλη μήνας που μπορείτε να πέσετε με τα μούτρα πάνω στα σχέδιά σας, χωρίς εσωτερική πίεση αλλά με χαρά και ευχαρίστηση. Κάποιος θα προσπαθήσει να σας ασκήσει έλεγχο και να σας θέσει όρια.. μην τον αγνοήσετε, έρχεται να σας δώσει ένα μικρό μάθημα που είναι χρήσιμο για εσάς αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ακυρώσετε ή θα σταματήσετε τα σχέδιά σας.. απλά θα τα μετατρέψετε.

Να έχετε ένας πολύ καλό μήνα όποιοι και αν ειναι οι αριθμοί σας!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s