Γιατι το 10 ειναι καρμικο?

Με αφορμή ερώτηση αναγνώστη σχετικά με το γιατί συμπεριλαμβάνεται στους καρμικούς αριθμούς ο αριθμός 10.

Οι καρμικοί αριθμοί δηλώνουν θέματα που κουβαλάει το άτομο από προηγούμενες ζωές και που καλείται σε αυτή την ενσάρκωσή του να τα διαπραγματευτεί για να εξελιχθεί ή αν δε θέλουμε να ακολουθήσουμε την πίστη στις προηγούμενες ζωές τότε οι αριθμοί αυτοί δείχνουν πτυχές του χαρακτήρα του ατόμου που δεν συνάδουν με την αρμονική του ένταξη μέσα σε ένα κοινωνικό πλαίσιο με ηθικούς και άλλους κανόνες.
Οι καρμικοί αριθμοί είναι το 13/4, το 14/5, το 16/7, το 19/1 αλλά και το 10. (Βλέπε σχετικό άρθρο εδώ)

Image

Το 10 είναι αλλαγή κύκλου, η μονάδα που έχει εξελιχθεί και έχει ανέβει επίπεδο, έχει αλλάξει οκτάβα θα έλεγαν κάποιοι..
Επειδή πρόκειται για το 1 (και όχι για το 2 ή το 3 ή το 5…) για τη μονάδα δηλαδή που συμβολίζει το ίδιο το άτομο και την προσωπικότητα του, θεωρώ ότι αυτή η αλλαγή επιπέδου συνοδεύεται από αλλαγές στον τρόπο που το άτομο αντιμετωπίζει τόσο τον εαυτό του πλέον όσο και τις καταστάσεις γύρω του.
Όπως όταν παίρνουμε μια προαγωγή ..αυξάνονται οι ευθύνες μας…
Έχουμε περισσότερες ελευθερίες και δικό μας ”γραφείο” και μπορούμε να πλάσουμε ίσως και το ωράριο μας πλέον.. αλλά έχουμε και περισσότερες αρμοδιότητες και ευθύνες… αλλά από τη νέα μας θέση μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα!
Έτσι και με τον αριθμό 10. Είναι ένας αριθμός που τον συνδέω με την καρμικη εξέλιξη του ατόμου. Είναι θετικό κάρμα….σου δίνει μια ώθηση να προχωρήσεις, είναι σαν ένα αριθμολογικο καρμικό ”μπόνους”. Σου ανοίγει ευκαιρίες, σου δίνει χώρο να κινηθείς και βάζει στην άκρη (για λίγο, για πολυ…ανάλογα) τα εμπόδια του χθες.

Είναι θετικός καρμικος αριθμός όχι γιατί δίνει τις ευκαιρίες.. τις ευκαιρίες θα μπορούσε να τις δώσει και το 5 για παράδειγμα.. αλλά γιατί οι ευκαιρίες που έρχονται πηγάζουν από εσωτερική δουλειά που έχει κάνει το άτομο (1+0), είναι εκ των έσω η ενέργεια….

Τον συμπεριλαμβάνω στην κατηγορία των ”καρμικών χρεών” γιατί είναι και αυτό ένα χρέος, θετικό βέβαια,  αλλά το άτομο με αυτόν τον αριθμό ”οφείλει” πλέον να κινηθεί προς την εξέλιξη και την άνοδο.. έχει πάρει την απόφαση και γι’ αυτό τον λόγο του έχουν δοθεί οι ευκαιρίες.. για να μπορέσει όντως να εξελιχθεί. Αν δεν κινηθεί προς τα ”πάνω” και αθετήσει (ας το πούμε έτσι) την υπόσχεση του, τότε η επιρροή από το 10 μπορεί να μην είναι καθόλου καλή τελικά…

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s