Ιουνιος 2012

Ο Ιούνιος είναι αριθμολογικά μήνας 2/11 που σημαίνει ότι δεν είναι και ένας από τους πιο εύκολους μήνες της χρονιάς αυτής. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη βαθύτερη ουσία και τη λειτουργικότητα των σχέσεων παντός είδους αναδεικνύονται και έρχονται στο προσκήνιο. Οι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά πλέον (μέσα από τις δυσκολίες ίσως της πραγματικότητας) για να ερμηνεύσουν τις μεταξύ τους σχέσεις και να τις επαναπροσδιορίσουν κάνοντας τες πιο λειτουργικές ή παίρνοντας απόφαση να τις διαλύσουν εφόσον αυτές δε μπορούν να συνεχίσουν να είναι ικανοποιητικές ως προς την ουσία τους. Σημαντικός παράγοντας αυτό το μήνα είναι τα οικονομικά θέματα, περισσότερο από τους προηγούμενους μήνες, και μπορεί να δοθούν κάποιες, αρχικά πρόσκαιρες βέβαια, λύσεις. Τίποτα δεν είναι σταθεροποιημένο αυτό το μήνα και οι αλλαγές και η ανασφάλεια συνεχίζουν να είναι το βασικό μοτίβο. Βοήθεια μέσα από θηλυκά πρόσωπα, οργανισμούς ή οικογένεια θα υπάρξει δίνοντας μια μικρή ανάσα στα θέματα που σας απασχολούν  Στα επαγγελματικά θέματα καινούργιες συνεργασίες διαμορφώνονται που βασίζονται στο κοινό έργο και αποτέλεσμα και όχι στην ατομικότητα και στο προσωπικό όφελος μόνο. Γενικότερα η συμπαντική ενέργεια αυτόν τον μήνα φέρνει ξεκαθαρίσματα θεμάτων και θέτει νέες ισορροπίες μετά το φρενήρες κλίμα του μήνα Μάη. Μήνας που οι γυναίκες και τα γυναικεία θέματα έρχονται στο προσκήνιο και τον βασικό λόγο έχει η αγάπη και η φροντίδα αυτού που αγαπάμε.

Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Ιούνη αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Η ‘πέτρα’ της ημερομηνίας σας βρίσκεται αφού προσθέσετε και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό, την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας.

Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 2+5=7,  7+9=16 (αριθμός καρμικού χρέους) και με αναγωγή καταλήγετε 1+6=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας Ιούνης.

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Επίσης αν τα γενέθλιά σας πέφτουν μ ε τ ά τον Ιούνη, τότε διαβάστε τόσο τον αριθμό του θεμέλιου λίθου που έχετε βρει με τον παραπάνω τρόπο όσο και τον αριθμό που προηγείται αυτού.

 

                     Ακρογωνιαίος λίθος 1

 Γενικότερα είναι ένας ευχάριστος μήνας για εσάς με  έμφαση στην επικοινωνία και στην ανταλλαγή  απόψεων καθώς και στη δημιουργία ευχάριστων  δεσμών και σχέσεων. Προάγονται θέματα  οικογενειακά και φίλων και έρχονται στο φως ιδέες  που μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να  ‘γεννήσετε’ μια καινούργια πραγματικότητα ή για  να βγάλετε από την ακινησία τα θέματα που σας  απασχολούν. Δεν είναι απίθανο πολλά άτομα από  το περιβάλλον σας να δείξουν ‘ενδιαφέρον’ για εσάς και τις υποθέσεις σας, γι’ αυτό λοιπόν λίγο προσοχή, περιορίστε τις ανακοινώσεις των σχεδίων σας μόνο σε έμπιστα άτομα και μη διασκορπίζετε την ενέργεια σας από εδώ και από εκεί.

Ακρογωνιαίος λίθος 2  

Ο μήνας είναι για εσάς λίγο δύσκολος και πιεσμένος λόγω περιορισμών που υπάρχουν από εργασία ή από άτομα που με τον τρόπο τους προσπαθούν να σας βάλουν σε μια συγκεκριμένη διαδικασία και πρόγραμμα. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, απλά σας κουράζει σωματικά και ψυχικά. Χρησιμοποιείστε το λόγο σας σοφά και μην κάνετε εκρήξεις. Καλό είναι στην πορεία αυτού του μήνα να βρίσκετε κάθε τόσο χρόνο να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε. Ίσως δε μπορείτε να πάρετε άδεια και να φύγετε για λίγο αλλά θα μπορούσατε να βρίσκετε λίγο χρόνο στην πορεία της ημέρας για να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας. Αυτό τον μήνα μην ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, εστιάστε σε ένα, προσέξτε τις λεπτομέρειες, ολοκληρώστε το έργο σας και μετά προχωρήστε στο επόμενο. Φροντίστε την υγεία σας.

                                                                               Ακρογωνιαίος λίθος 3

 Αλλαγές σε οικονομικά θέματα φέρνει ο        μήνας για εσάς καθώς και μεταβολές στην  επιχειρηματική σας δράση. Μην  προσπαθήσετε αυτό το μήνα να  προκαλέσετε εσείς τις αλλαγές και  προσπαθήστε να σταθεροποιήσετε τα  κεκτημένα σας, είτε στα οικονομικά είτε στο  επίπεδο των σχέσεων, χρησιμοποιώντας την πειθώ σας και τη δύναμη που σας δίνει ο Ιούνης. Ερωτικά πάθη μπορεί να κορυφωθούν, οι άνδρες με θεμέλιο λίθο 3 έχουν τάση για απιστία ή ζήλια αυτό τον μήνα ενώ οι γυναίκες θα μπορέσετε να πάρετε το πάνω χέρι, αν αυτό βέβαια είναι που χρειάζεται, οδηγώντας εσείς τη ζωή σας μέχρι και τις 22 του μήνα. Ο τόνος του μήνα πάντως, τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες είναι ευχαρίστηση μέσα από τις αισθήσεις και απόλαυση των γήινων πραγμάτων. Μην το παρακάνετε όμως αυτόν τον μήνα γιατί τον Ιούλιο θα βρεθείτε προ των ευθυνών σας.

Ακρογωνιαίος λίθος 4  

Είναι μήνας που θα πρέπει να δώσετε έμφαση στο οικονομικό σας. Αρκετά μπερδεμένοι από τις εξελίξεις θα πρέπει με ψυχραιμία και λογική να πάρετε αποφάσεις σε σχέση με κάποιες ευκαιρίες για εισόδημα που θα ανοιχτούν στον δρόμο σας αλλά και να φροντίσετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας με οικογένεια, ταίρι και φίλους. Ευχάριστα γεγονότα έχει πάντως ο μήνας για εσάς και για τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Θέματα που σας απασχολούν εδώ και αρκετούς μήνες μπαίνουν στην τελική πορεία επίλυσης τους μέσα από τη βοήθεια ή τη συμμετοχή καινούργιων προσώπων-βοηθών που διευρύνουν τον κύκλο γνωριμιών και επαφών σας. Μήνας που παρά τις ανασφάλειες και το άγχος στο τέλος του θα σας φανερώσει ότι τελικά υπάρχει φως στην άκρη του περιβόητου τούνελ.

                                                            Ακρογωνιαίος λίθος 5

Μήνας με σκέψεις και ταξίδια είτε  σωματικά είτε του μυαλού σας. Η  δόνηση είναι συμβατή με τη  δόνηση της προσωπικής σας  χρονιάς άρα δεν είναι τόσο ο  μήνας που θα κλειστείτε στον    εαυτό σας και θα κάνετε  ενδοσκόπηση, αντιθέτως είναι  μήνας εκφραστικός και  λειτουργικός για εσάς.

Κοινοποιείτε και εκφράζετε ιδέες και σκέψεις που έχετε με θετικό feedback από το περιβάλλον σας και βλέπετε τα σχέδια σας να αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Άτομα  που τον τελευταίο καιρό κρατούσαν αποστάσεις από εσάς ή που εσείς είχατε απομακρυνθεί ξαναμπαίνουν στο προσκήνιο και δίνονται ευκαιρίες να ‘επανασυνδεθείτε’ ανανεώνοντας τη φιλία σας και την αγάπη σας. Μήνας με βοήθεια από πνευματικές σφαίρες, ο φύλακας άγγελός σας σάς προσέχει κάνοντας ‘διπλοβάρδιες’. Σχέδια επαγγελματικά ή προσωπικά ευνοούνται αυτό τον μήνα και να θυμάστε ότι οι δυσκολίες και οι φοβερές ανασφάλειες που είχατε τον Μάιο πέρασαν, αφήνοντας τώρα το πεδίο της σκέψης σας ελεύθερο για δημιουργία και εκδήλωση, κυρίως πάνω στο αντικείμενο που ξέρετε πολύ καλά να κάνετε ή στο οποίο έχετε ειδικευτεί. Προσοχή μόνο να μην αμελήσετε υποχρεώσεις οικονομικές και οικογενειακές αυτόν τον μήνα.

Ακρογωνιαίος λίθος 6  

Είστε και σε ‘περίεργη’ χρονιά εσείς με θεμελιώδη λίθο το 6 είναι και ο μήνας ‘κάπως’.. Υπάρχει η τάση να φανείτε απόλυτοι και αδιάλλακτοι σε ορισμένα θέματα αυτό το μήνα με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να επωφεληθείτε και να έχετε σαν αποτέλεσμα αυτό που θα μπορούσατε να έχετε μέσω μιας πιο διπλωματικής οδού. Νομικής φύσεως θέματα θα σας απασχολήσουν, προσοχή λοιπόν σε οποιαδήποτε επαφή σας με τον νόμο, έχτε μαζί σας το δίπλωμα οδήγησης και φροντίστε λεπτομέρειες που σας έχουν ‘ξεφύγει’…όπως το να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας! Σε αισθηματικά θέματα αποφύγετε τις υπεκφυγές και προβείτε σε συζητήσεις ‘ξεκαθαριστικού τύπου’. Η ενέργεια του μήνα έχει να κάνει με δύναμη και έλεγχο πάνω στις καταστάσεις, μπορείτε να πάτε τα πράγματα εκεί που θέλετε, αλλά και πάλι σκεφτείτε και δράστε διπλωματικά. Σημαντική οικονομική βοήθεια.

Ακρογωνιαίος λίθος 7  

Η φύση σας είναι εκ των πραγμάτων ενδοσκοπική και μοναχική τις περισσότερες φορές και αυτόν τον μήνα αυτό σας το στοιχείο θα τονιστεί. Απορροφάτε γνώσεις και πληροφορίες μέσα από τον ευρύτερο σας κύκλο και μέσα από τα άτομα με τα οποία θα έρθετε σε επαφή τον Ιούνη. Ο κύκλος των γνωριμιών σας διευρύνεται και πολύ πιθανόν να γνωρίσετε και πρόσωπα που θα σας δημιουργήσουν έντονες και βαθύτερες σκέψεις και ενδιαφέρον. Κοινωνικότατος μήνας λοιπόν κατά τη διάρκεια του οποίου θα βάλετε σε τάξη αρκετά θέματά σας και θα κλείσετε κύκλους από το παρελθόν σας ανοίγοντας καινούργια κεφάλαια στη ζωή σας.

                                                                         Ακρογωνιαίος λίθος 8

 Πολύ καλός μήνας για να ξεκινήσετε  καινούργια πράγματα και να κάνετε νέες αρχές  στη ζωή σας ο Ιούνης. Αυτόν τον μήνα έχετε  φτάσει στο σημείο να έχετε εν δυνάμει    απελευθερωθεί από καρμικά κατάλοιπα και  μπορείτε με νέα δύναμη να συνεχίσετε χωρίς  πολλά εμπόδια και με πιο σταθερές βάσεις πλέον.  Μια μικρή δόση αλαζονείας σας επιτρέπεται αυτό τον μήνα αρκεί να μην χρησιμοποιηθεί εις βάρος της προσωπικότητας των άλλων βέβαια. Επαγγελματικά τίθενται πολύ καλές βάσεις για μέλλον και εξέλιξη και στα προσωπικά σας μια σχέση μπορεί να σταθεροποιηθεί ή ένας γάμος να προοδεύσει. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις σωστές και έγκαιρες κινήσεις σας όμως και μη φοβηθείτε να αναλάβετε πρωτοβουλίες, αντιθέτως κατά κάποιο τρόπο επιβάλλεται μιας και αυτόν τον μήνα πρωταγωνιστής είστε εσείς!

                                                                      Ακρογωνιαίος λίθος 9

 Μήνας με έντονα αυξημένη τη διαισθητική σας ικανότητα να συλλαμβάνετε ιδέες στον αέρα και να τις μεταφέρετε στους άλλους. Πολλές επαγγελματικές και άλλου είδους υποχρεώσεις καθώς και απανωτές αλλαγές στο πρόγραμμά σας μπορεί να σας κουράσουν ψυχολογικά αλλά θα τα καταφέρετε γιατί αυτόν τον μήνα έχετε πάρει φωτιά και δε σας σταματάει τίποτα! Θα χρειαστεί να κάνετε αρκετές επιλογές και να ξεδιαλύνετε διλλήματά σας μέσα στον Ιούνη. Και πάλι εμπιστευτείτε τα διαίσθησή σας για το καλύτερο αποτέλεσμα. Προσοχή σε φαρμακευτικές αγωγές, αλλεργίες και οτιδήποτε μπορεί να διαταράξει την ισορροπία σας που σχετίζεται όχι με την ψυχολογία αλλά με τη φυσιολογία σας. Ιδανικός μήνας να δείτε τη σχέση σας πιο χαλαρά και να απολαύσετε μαζί την αρχή του καλοκαιριού ή για τους αδέσμευτους να μπλέξετε σε μια καλοκαιρινή περιπέτεια..

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s