Τροποποιητες

Οποιοδήποτε αριθμολογικό στοιχείο πέραν του Πυρήνα

(αριθμός Μονοπατιού και ονομαστικος αριθμός)

λειτουργει ως τροποποιητής στην ερμηνεια του γενεθλιου θέματος.

Δε μπορει να αλλάξει την βασική ερμηνεια αλλά προσθέτει επιμέρους αποχρώσεις, κανοντας την ”εικονα” πιο ξεκαθαρη.

Αριθμός Πρόκλησης

Ο αριθμός της Πρόκλησης δείχνει τα εμπόδια που θα συναντήσουμε στη ζωή μας και τα θέματα που θα μας απασχολήσουν. Στην ουσία δείχνει τον γενικό τόνο, τη θεματολογία θα μπορούσαμε να πούμε, των παραγόντων που θα δημιουργήσουν εμπόδια στη ζωή μας ή αλλιώς τις προκλήσεις που θα χρειαστεί να ξεπεράσουμε και να υπερβούμε για να εξελιχθούμε ως άνθρωποι. Γενικά ο αριθμός της Πρόκλησης μας δείχνει το αρνητικό δυναμικό του ατόμου. Στους αριθμούς της Πρόκλησης λαμβάνουμε υπόψη μας ΚΑΙ τον αριθμό μηδέν!

Αριθμός Ωριμότητας.

 Ο αριθμός λοιπόν της Ωριμότητας περιέχει τις δονήσεις τόσο από τους αριθμούς όσο και από τα γράμματα που σχετίζονται με ένα άτομο και ως εκ τούτου αποτελεί μια μικρογραφία της γενικότερης εξέλιξης του ατόμου. Αποτελεί μια επεξήγηση ή μια διευκρίνιση, σημαντική όμως, επάνω στον αριθμό του Πεπρωμένου. Ο αριθμός της Ωριμότητας μας δείχνει τη δύναμη που έχουμε ως άτομα να εξελιχθούμε και να πραγματώσουμε τον εαυτό μας. Πρέπει να αναλυθεί σε συνάρτηση κυρίως με τον αριθμό του Πεπρωμένου αλλά και με όλους τους άλλους βασικούς αριθμούς.

Αριθμός Εξέλιξης

Ο αριθμός της Εξέλιξης ή της Ανάπτυξης όπως προτιμούν κάποιοι αριθμολόγοι να τον αναφέρουν βρίσκεται από το άθροισμα των γραμμάτων του βαφτιστικού μόνο ονόματος (χωρίς το επίθετο!) και την αναγωγή του σε μονοψήφιο αριθμό αφού πρώτα βεβαίως γίνει η μετατροπή των γραμμάτων σε αριθμούς.

Ο αριθμός Εξέλιξης περιγράφει την ενέργεια που δείχνει το δρόμο στο άτομο ώστε να μπορέσει να εξελιχθεί. Δείχνει τι πρέπει να προσέξει κάποιος και πώς θα μπορούσε η ζωή του να αλλάξει, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.

Ημερομηνία Γέννησης

Η ημερομηνία γέννησης αποτελεί μία πρόσθετη θετική παράμετρο στο Μονοπάτι Ζωής, η οποία το τροποποιεί. Η ημερομηνία γέννησης υποδηλώνει γνωρίσματα του χαρακτήρα σας, τα οποία κομίζετε εσείς οι ίδιοι σε αυτήν την ζωή, παράλληλα με τα πιο σημαντικά και κυρίαρχα χαρακτηριστικά που εκδηλώνονται στο Μονοπάτι.

a title=”βλέπε αρθρο” href=”https://athannumerology.wordpress.com/2012/03/11/μονοπάτι-ζωής/”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s