11.11.2011

Η ημερομηνία 11.11.11  έχει τεράστια εσωτερική σημασία και  πρόκειται στην ουσία για το δώρο του Νοέμβρη στους ανθρώπους. Για κάποιους εσωτεριστές είναι η ημερομηνία που μπαίνουμε επίσημα στην περίφημη εποχή του Υδροχόου. Αυτό μπορεί να μην ισχύει απαραίτητα, αλλά αριθμολογικά είναι σίγουρα μια ιδιαίτερη ημερομηνία που έχει πολύ υψηλή συχνότητα.

Ο αριθμός 11 θεωρείται από κάποιες εσωτερικές σχολές ως ένας διακόπτης που έχει τοποθετηθεί στην κυτταρική μας μνήμη πολύ πριν ενσαρκωθούμε στο υλικό επίπεδο και την κάθοδο μας στην ύλη. Όταν αυτός ο διακόπτης ενεργοποιηθεί και αυτό συμβαίνει στις 11.11.11, τότε αυτό σημαίνει την ώρα της ολοκλήρωση και της ανόδου μας, της ‘ανάληψης’ μας προς το επίπεδο του Νου/Πνεύματος. Το 11 ανοίγει μια Πύλη προς μια άλλη διάσταση.

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε για την αλλαγή, μας έρχονται πλέον από παντού. Οι πολιτικές καταστάσεις, οι οικονομικές, οι κοινωνικές, ακόμη και ο ίδιος ο πλανήτης και η Φύση μας το δείχνουν συνεχώς και κατ’εξακολούθηση. Αλλάζει ολόκληρη η Ψυχή του υλικού σώματος που ονομάζουμε πλανήτη Γη! Είναι πλέον αναγκαίο να καθαρίσουμε και να εξαγνίσουμε το μυαλό μας, την ψυχή μας και το σώμα μας ώστε να είμαστε αληθινοί, αθώοι και αγνοί. Πρόκειται για μια μέρα που μπορούμε να ανέβουμε και να φτάσουμε επίπεδα αγγελικά αν το προσπαθήσουμε και είναι μια μέρα συνειδητοποίησης και βιωματικής εμπειρίας.

Ο αριθμός 11 είναι πηγή έμπνευσης και μηνυμάτων που φωτίζουν τον άνθρωπο ανοίγοντας του τα κανάλια της ενέργειας και της σύνδεσης με την ανώτερη διάνοια. Μερικές φορές τα μηνύματα έρχονται μπερδεμένα σε εμάς γιατί η συχνότητα του αριθμού είναι πολύ ανώτερη από τη συχνότητα του γήινου επιπέδου και αυτό μπορεί αρκετές φορές να μας αποσυντονίζει και να μας μπερδεύει. Είναι χρήσιμο να είμαστε καθαροί, αγνοί και ανοιχτοί σε αυτή τη δόνηση ώστε να μπορέσουμε να συλλάβουμε το μήνυμα που ενίοτε θα έρχεται ακόμη και μέσα από συμβολικούς τρόπους, σημάδια ή αυτό που λέμε συμπτώσεις.

Η δόνηση έχει να κάνει με έμπνευση και η ενέργεια ρέει μέσα από εμάς χωρίς εμείς να το ελέγξουμε με αποτέλεσμα είτε να αισθανθούμε τη δύναμη είτε να μπερδευτούμε βιώνοντας συναισθηματική-ψυχική αναταραχή. Την ημέρα αυτή θα λειτουργήσουμε , όσοι είμαστε έτοιμοι, σαν ένα κανάλι επικοινωνίας του Ανώτερου με το Κατώτερο και διάφορες πληροφορίες θα περάσουν σε εμάς αλλά και στο περιβάλλον μας  μέσα από εμάς. Ιδέες, σκέψεις, συνειδητοποιήσεις και κατανόηση θεμάτων θα υπάρξουν χωρίς να χρειαστεί απαραίτητα να καταλήξουμε σε κάτι μέσα από μια λογική επεξεργασία…απλά θα ξέρουμε την απάντηση. Οι απαντήσεις δεν έρχονται μέσα από το ένστικτο μας αλλά μέσα από ένα άλλο επίπεδο, το επίπεδο των Αρχετύπων. Για όσους γνωρίζουν είναι σαν να ανοίγουν τα Ακασσικά αρχεία και μπορούμε εκείνη την ημέρα κατά κάποιο τρόπο να διαβάσουμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Υπάρχει μια ‘γέφυρα’ που ενώνει το συνειδητό με το υποσυνείδητο, ένας σύνδεσμος..

Όλοι μας θα αισθανθούμε ότι ξεχωρίζουμε με κάποιο τρόπο από τους υπολοίπους γύρω μας ακόμη και από το υλικό περιβάλλον μας και ίσως αισθανθούμε ότι δεν ταιριάζουμε ή ότι δεν ανήκουμε εκεί που είμαστε.. Καλό είναι να αποφύγουμε τη σύγχυση και την έλλειψη προσανατολισμού και να αφεθούμε στην εμπειρία ώστε να λάβουμε τα μηνύματα που είναι χρήσιμα για εμάς ώστε να μη χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Το αποτέλεσμα βέβαια εξαρτάται κατά πολύ από την εσωτερική ανάπτυξή μας και την εργασία που έχουμε κάνει μέχρι τώρα με τον εαυτό μας. Η δόνηση της ημέρας μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη και έλλειψη αυτοεκτίμησης σε ανθρώπους που δεν έχουν κάνει εργασία με το εσωτερικό τους κομμάτι και αυτό θα πρέπει να ληφθεί υπόψη από τους υπόλοιπους που έχουν προχωρήσει και εξελιχθεί.

Ας λάβουμε υπόψη μας όμως και το εξής: Το 11 μπορεί να σχετιστεί με κίνδυνο, με νευρική ένταση, με παράβαση και με αμαρτία. Είναι δύο Άσσοι που αθροίζονται σε Δυο, κάνοντας αναφορά στην πολικότητα αλλά και στον δυισμό, την ένωση των αντιθέτων αλλά και την κόντρα και τον αποχωρισμό. Η ημέρα μπορεί να γίνει επικίνδυνη για αυτούς που δε θα προσέξουν και θα επιμείνουν σε σκέψεις διαχωρισμού. Είναι ο αμέσως επόμενος αριθμός μετά την τελειότητα του αριθμού 10 και αυτό μας κάνει να ψάχνουμε το τέλειο, από το οποίο έχουμε αποχωριστεί και να αρχίζουμε ένα καινούργιο ταξίδι αναζήτησης, αυτή τη φορά όμως σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Ο κίνδυνος του νεοφώτιστου ελλοχεύει πάντα στα καινούργια ξεκινήματα…

Οι φυσικοί λένε ότι για να μπορέσει ένα αντικείμενο να ξεφύγει από το βαρυτικό πεδίο της Γης και να πετάξει στο διάστημα θα πρέπει να αναπτύξει μια βασική ταχύτητα 11 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο. Για να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε πέρα από τον υλικό κόσμο στον κόσμο των Ιδεών και της Γνώσης θα πρέπει να αναπτύξουμε μεγάλες ταχύτητες λοιπόν προσέχοντας όμως να μην καούμε…το σύστημά μας θα πρέπει να μπορεί να υποστηρίζει την ταχύτητα, η σκέψη μας να είναι ευέλικτη και γρήγορη σαν κεραυνός αλλά ταυτόχρονα απόλυτα ήρεμη και ανοιχτή.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s