Ιούνιος 2011

Ξεκινήστε τον μήνα σας με γνώση και αυτοπεποίθηση!

Ο Ιούνιος είναι αριθμολογικά παγκόσμιος μήνας 1 και πολλά ξεκινήματα και φρέσκιες αρχές μπορούν να γίνουν που θα είναι πρακτικές και θα αφορούν κυρίως σε θέματα εργασιακά αλλά και σε σοβαρές σχέσεις.

Ένας βασικός αριθμός που θεωρείται ως θεμέλιος λίθος μιας ημερομηνίας στην αριθμολογία είναι το άθροισμα του μήνα και της ημέρας της γέννησης αφού έχει αναχθεί σε μονοψήφιο αριθμό. Αυτός ο αριθμός είναι σημαντικός και θεωρείται ως θεμέλιος λίθος γιατί πάνω σε αυτόν χτίζονται οι αριθμοί που σχετίζονται με τους ετήσιους, μηνιαίους και ημερήσιους κύκλους.

Για να βρείτε αυτόν τον αριθμό αρκεί να προσθέσετε την ημερομηνία που έχετε γεννηθεί με τον μήνα της γέννησης και να ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί στις 25 Απριλίου τότε έχουμε: 25+4=29, 2+9=11, 1+1=2. Ο αριθμός 2 είναι το θεμέλιο της ημερομηνίας. Αφού βρείτε το δικό σας θεμέλιο δείτε πώς θα λειτουργήσει ο μήνας Ιούνιος για εσάς.

ΘΕΜΕΛΙΟ 1

Ο αριθμός του προσωπικού σας μήνα για τον μήνα Ιούνιο είναι το 2 και είναι ένας μήνας που θα δοθεί έμφαση στους άλλους και στις ανάγκες τους. Καθόλου απίθανο να λειτουργήσετε ως ο παρηγορητής των φίλων σας ή του συντρόφου σας και σίγουρα η διαίσθησή σας θα είναι αρκετά έντονη και σωστή κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Μην την ακούσετε όμως σε σχέση με οικονομικά θέματα, τα οποία χρειάζονται προσοχή αυτόν τον μήνα όπως και η υγεία σας (σωματική αλλά κυρίως ψυχολογική). Αλλαγές σε θέματα εστίας και σπιτιού. Αυτόν τον μήνα μπορείτε να συλλάβετε ιδέες που θα πρέπει να τις σκεφτείτε και να τις επεξεργαστείτε μυστικά ώστε να τις υλοποιήσετε τον επόμενο μήνα.

ΘΕΜΕΛΙΟ 2

Ο αριθμός του προσωπικού σας μήνα για τον μήνα Ιούνιο είναι το 3 και είναι ένας μήνας χαλαρός με κέντρο την απόλαυση και τη διασκέδαση. Βγείτε περισσότερο έξω, ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και απολαύστε την παρέα των φίλων σας. Γνωριμίες μπορούν να γίνουν αρκετές αν και όχι απαραίτητα μόνο για αισθηματικούς λόγους. Θέματα εργασίας δεν ευνοούνται ιδιαίτερα, κάτι τέτοιο είναι για τον επόμενο μήνα, οπότε απλά χαλαρώστε και αφεθείτε. Κοινωνικές εκδηλώσεις και ελεύθερη αυτοέκφραση είναι στο πρόγραμμα και οι καινούργιες γνωριμίες θα σας βγάλουν σίγουρα από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς σας. Η τύχη σας ευνοεί στα αισθηματικά και στα οικονομικά.

ΘΕΜΕΛΙΟ 3

Ο αριθμός του προσωπικού σας μήνα για τον μήνα Ιούνιο είναι το 4 και είναι ένας μήνας αρκετά απαιτητικός σε θέματα εργασίας και προγραμματισμού. Ο Ιούνιος εγκαινιάζει την αρχή του καλοκαιριού αλλά εσείς θα πρέπει να δώσετε έμφαση και προσοχή σε εκκρεμότητες στην εργασία σας και θα χρειαστεί ίσως να δουλέψετε περισσότερο από το συνηθισμένο. Προσοχή στην κούραση και στην υγεία σας. Φροντίστε να βρίσκετε χρόνο για ξεκούραση ώστε να μπορείτε να ανταπεξέλθετε στο απαιτητικό καθημερινό σας πρόγραμμα. Ανοιχτείτε στους δικούς σας γιατί μπορεί να ανησυχούν βλέποντάς σας κλειστούς και αγχωμένους με τις δουλείες σας. Δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για έξοδα, προτιμότερη η αποταμίευση αυτόν τον μήνα και μην κάνετε αλλαγές σε θέματα εργασίας.

ΘΕΜΕΛΙΟ 4

Ο αριθμός του προσωπικού σας μήνα για τον μήνα Ιούνιο είναι το 5 και είναι ένας μήνας με πολλές αλλαγές σε πολλά επίπεδα της καθημερινότητάς σας. Δε θα μπορέσετε να λειτουργήσετε βάσει προγράμματος και γι’ αυτό να έχετε πάντα εναλλακτικές οδούς χειρισμού μιας υπόθεσης. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και απλά πηγαίνετε έτσι όπως πάνε και τα πράγματα. Αν μπορέσετε να διακρίνετε μέσα από τις αλλαγές τις ευκαιρίες τότε  ο μήνας θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ καλός και προσοδοφόρος για εσάς! Αν είστε πεισματικοί και δύσκολα προσαρμόσιμοι τότε  ο μήνας θα σας είναι μάλλον ανυπόφορος και απελπιστικός. Αυτόν τον μήνα ευνοούνται οι επαγγελματικές κινήσεις και μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας με τις ιδέες σας και τις προτάσεις σας. Επίσης ο μήνας ευνοεί τα ταξίδια ή τις εξορμήσεις καθώς και τις σωματικές απολαύσεις.

ΘΕΜΕΛΙΟ 5

Ο αριθμός του προσωπικού σας μήνα για τον μήνα Ιούνιο είναι το 6 και είναι ένας μήνας όπου οι σχέσεις σας μπορεί να περάσουν κάποια δοκιμασία μέσα από την οποία θα φανούν τα προβλήματα που υπάρχουν. Μπορείτε να φέρετε αρμονία και ισορροπία όμως μέσα από υπομονή και ανάληψη του δικού σας μέρους της ευθύνης. Είναι ένας μήνας που θα δείτε τον εαυτό σας να παίζει πολλούς ρόλους προσπαθώντας να κρατήσετε τις ισορροπίες αν και αυτό δε θα είναι αρνητικό ή φορτικό για εσάς. Η πρόκληση του μήνα είναι να είστε πραγματικά ο εαυτός σας και να είστε αληθινοί με τα συναισθήματά σας. Όλη η χρονιά έχει μια αίσθηση ότι κάτι πρέπει να τελειώσετε και να αφήσετε κάτι πίσω σας αλλά ειδικά αυτός ο μήνας εστιάζεται πάνω σε θέματα σχέσεων, οικογένειας και σπιτιού. Τον Ιούνιο θα γίνουν χωρισμοί αλλά και επανασυνδέσεις.

ΘΕΜΕΛΙΟ 6

Ο αριθμός του προσωπικού σας μήνα για τον μήνα Ιούνιο είναι το 7 και είναι ένας μήνας ενδοσκόπησης και περισυλλογής. Οι σχέσεις και η εργασία δε θα απαιτήσουν πολύ από τον χρόνο σας αυτόν τον μήνα και θα μπορέσετε να εστιάσετε στον βαθύτερό σας εαυτό, στις ανάγκες σας και στα κίνητρά σας. Ίσως κρατήσετε μια αποστασιοποιημένη στάση, απλά φροντίστε να μην είστε πλήρως αποστασιοποιημένοι και ‘’αλλού’’. Ο μήνας είναι αφιερωμένος στις δικές σας ανάγκες και στον χρόνο για εσάς οπότε μην αισθάνεστε ενοχές αν δε δουλεύετε τόσο σκληρά όσο θα θέλατε ή αν δεν είστε τόσο πολύ κοινωνικός ή συνεχώς μαζί με τους άλλους. Είναι ο μήνας που ένα ταξίδι μπορεί να σας εμπνεύσει και να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματά σας ή απλά να σας αναζωογονήσει. Προτιμώτερο να το κάνετε μόνοι σας όμως…αφήστε τους φίλους σας, θα τα καταφέρουν και χωρίς εσάς αυτόν τον μήνα και ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας εαυτό. Ευνοούνται θέματα που έχουν να κάνουν με βιβλία, εκδόσεις και στα οικονομικά σας φανείτε εγκρατείς.

ΘΕΜΕΛΙΟ 7

Ο αριθμός του προσωπικού σας μήνα για τον μήνα Ιούνιο είναι το 8 και είναι ένας μήνας που θα σας ανταμείψει για τους κόπους που καταβάλετε το προηγούμενο εξάμηνο. Έρχονται σε εσάς σχεδόν με καρμικό τρόπο όλα όσα αξίζετε και όλα για όσα έχετε δουλέψει. Είναι μήνας εστιασμένος στην υλική απολαβή (όχι απαραίτητα και μόνο χρήματα). Πρέπει όμως κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα να είστε σωστοί με συναδέλφους και φίλους και να τους κάνετε γνωστή την εκτίμηση που έχετε για τη βοήθεια που σας έχουν δώσει. Είναι μήνας που καλείστε να εφαρμόσετε κατά κάποιο τρόπο τη διπλωματία και το πρωτόκολλο. Έχετε επίσης τη δύναμη να ελέγξετε καταστάσεις και να μπορέσετε να μετατρέψετε τους εχθρούς σας σε φίλους, να υποτάξετε προβλήματα που έχουν να κάνουν με το επικοινωνιακό σας ταλέντο ή με τις ψυχολογικές σας ελλείψεις έτσι όπως τις έχετε μέχρι στιγμής προσεγγίσει και να καταφέρετε να διαπραγματευτείτε πολλά θέματα αν και οι διαπραγματεύσεις με συγγενείς δεν ευνοούνται τώρα αλλά περισσότερο τον επόμενο μήνα.

ΘΕΜΕΛΙΟ 8

Ο αριθμός του προσωπικού σας μήνα για τον μήνα Ιούνιο είναι το 9 και είναι ένας μήνας που μπορεί να αισθανθείτε κάπως άδειοι από ενέργεια και κουρασμένοι από τη δράση που αναπτύξατε το τελευταίο εξάμηνο. Είναι ένας μήνας που σίγουρα θα σας έκανε καλό να πάρετε μια μικρή άδεια και να χαλαρώσετε, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να κλειστείτε σπίτι σας για να βρείτε τον εαυτό σας. Αντιθέτως είναι μήνας που η επαφή σας με τους άλλους μπορεί να είναι και καταλυτική μιας και τώρα θα πρέπει να ξεκαθαρίστε τι θέλετε να παραμείνει στη ζωή σας και τι να φύγει. Είναι κατά κάποιο τρόπο η εποχή που ‘ξεχορταριάζετε’ τον κήπο σας. Αυτό μπορεί να σας φέρνει κάποια μελαγχολία σε σχέση με πράγματα που θα φύγουν από τη ζωή σας αλλά ξέρετε ότι πρέπει να φύγουν γιατί σας είναι πλέον βάρος αλλά σας προετοιμάζει για τα καινούργια που έρχονται από τον άλλο μήνα. Είναι ο μήνας που αδειάζετε τη ντουλάπα σας από τα περιττά ρούχα για να δημιουργηθεί χώρος για την καλοκαιρινή σας κολεξιόν.

ΘΕΜΕΛΙΟ 9

Ο αριθμός του προσωπικού σας μήνα για τον μήνα Ιούνιο είναι το 1 και είναι ένας μήνας που θα δείτε την προσωπική σας ενέργεια να αυξάνεται και να θέλετε να κάνετε πολλά και καινούργια πράγματα. Ο προηγούμενος μήνας ήταν δύσκολος για εσάς και τώρα έχετε την ανάγκη να ξεκινήσετε καινούργιες καταστάσεις, να αδράξετε τις ευκαιρίες που υπάρχουν γύρω σας και να πέσετε με τα μούτρα στη ζωή. Είναι μήνας που θα πρέπει να μιλήσετε και να εκφράσετε τις σκέψεις σας και τις απόψεις σας δίνοντας έτσι την έμπνευση και στους άλλους γύρω σας και οδηγώντας τους να σας ακολουθήσουν και να σας βοηθήσουν στα σχέδια σας. Είναι ο μήνας που μπορείτε να ηγηθείτε και να γίνετε ο αρχηγός. Προσοχή σε έντονα συναισθήματα που μπορεί να δημιουργηθούν με πρόσωπο μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Δε θα είναι καλό να κινηθείτε σε μια τέτοια κατεύθυνση αυτόν τον μήνα ούτε για εσάς αλλά ούτε και για τη δουλειά σας.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s