6.2.2011

Η ημέρα αριθμολογικά έχει τη δόνηση του αριθμού 3 πράγμα που την καθιστά ευχάριστη και δημιουργική. Σήμερα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να εκφραστείτε και να λειτουργήσετε δημιουργικά λοιπόν κάνοντας πράγματα στο σπίτι ή έξω που έχετε αναβάλλει όλη την εβδομάδα. Προσοχή μόνο σε θέματα σχέσεων μιας και πολύ εύκολα σήμερα μπορεί να βγουν παρεξηγήσεις μιας και το βασικό εμπόδιο της ημέρας είναι ο αριθμός 2! Φροντίστε σήμερα και την υγεία σας!!!

Μια πολύ καλή μέρα να δημιουργήσετε αρμονία στο περιβάλλον σας και να τακτοποιήσετε την κατάσταση στο σπίτι σας ή αν αυτό είναι εντάξει να συσφίξετε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς σας, κυρίως με τα γυναικεία πρόσωπα της μικρής ή μεγαλύτερης οικογένειάς σας.

Μέχρι τις 12 το μεσημέρι ασχοληθείτε με δικά σας πράγματα και με τη φροντίδα του εαυτού σας μιας και επικρατούν οι αριθμοί 1 και 8, και από το μεσημέρι και μετά μέχρι και τις 6 το απόγευμα μπορείτε να δείτε φίλους ή να ασχοληθείτε με πρακτικές λεπτομέρειες που όμως δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά σας!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s