Γενέθλιος Αριθμός 2

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ  2

(που μπορεί να προέρχεται από 2, 11, 20 ή 29)


Το άτομο γενικά είναι ευχάριστο, κοινωνικό και ευγενικό, δεν αντιδρά βίαια και είναι πρόθυμο να ακούσει, να κατανοήσει και να βοηθήσει. Αναζητά τη συνεργασία και τη βοήθεια από τους άλλους γιατί από μόνο του δε μπορεί να κατανοήσει εύκολα τη διαφορά του καλού από το κακό και γι’ αυτό χρειάζεται υποστήριξη και σωστή καθοδήγηση. Η μάθηση και η ενημέρωση είναι διαδικασίες που θα ανοίξουν πολλές πόρτες στο άτομο με ψυχικό αριθμό 2. Η γοητεία και ο προσωπικός του μαγνητισμός θα το βοηθήσουν να κάνει πολλές χρήσιμες γνωριμίες.

 

2.

Τα άτομα με ψυχικό αριθμό 2 φροντίζουν να είναι σε αρμονία με το άμεσο περιβάλλον τους γιατί γνωρίζουν ότι έτσι θα μπορέσουν να έχουν επιτυχία. Συχνά, ένα απλό χόμπι τους το κάνουν επάγγελμα. Ελκύουν όμως γύρω τους ανθρώπους που είναι σκυθρωποί, δυσαρεστημένοι και με προβλήματα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει στα 2άρια κατάθλιψη. Αισθάνονται πάρα πολύ καλά και γεμίζουν τις μπαταρίες τους όταν οι άνθρωποι γύρω τους εκφράζουν την εκτίμησή τους και αυτό τους δίνει δύναμη για να κάνουν περισσότερα πράγματα. Η ψυχολογία τους έχει αρκετές μεταπτώσεις μιας και ο αριθμός 2 επηρεάζεται από τη Σελήνη και συχνά μπορεί να είναι νευρικά και έντονα συναισθηματικά.

 

11.

Τα άτομα είναι υπερβολικά ευερέθιστα και η εγκεφαλική/διανοητική τους λειτουργία είναι αυξημένη. Πανέξυπνα άτομα με πολλές εντάσεις όμως και χρειάζεται να δώσουν προσοχή στο νευρικό τους σύστημα. Είναι αποφασιστικά, έχουν ζωηρές αντιδράσεις και υψηλά ιδανικά. Στα αισθηματικά τους θέματα έχουν την τάση να φτάνουν στα άκρα και να αντιδρούν παράλογα. Επειδή η δόνηση του αριθμού είναι πάρα πολύ δυνατή τα άτομα πρέπει για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις επιδράσεις του, να δείχνουν αξιόλογη θέληση και αυτοπειθαρχία. Υπάρχει η τάση τα άτομα να είναι μικρόψυχα, άστατα και αρκετά ακραία στις συμπεριφορές τους.

20.

Το Μηδέν ενισχύει και τονίζει τη δόνηση του 2 και κάνει τα άτομα  με αυτόν τον ψυχικό αριθμό να μη μπορούν να είναι μόνα τους και να θέλουν διαρκώς τη συντροφιά. Φοβούνται πάρα πολύ τη μοναξιά και γι’ αυτό το λόγο μπορεί να παντρευτούν νωρίς, να προτιμούν να ζουν σε μια μεγάλη πόλη ή έστω το σπίτι τους να βρίσκεται κοντά στην πλατεία του χωριού. Είναι καλοί σε εξειδικευμένες εργασίες και επαγγέλματα και μάλιστα σε οτιδήποτε απαιτεί ακρίβεια, προσοχή σε λεπτομέρειες και τελειότητα. Έχουν ενίοτε και καλλιτεχνικές τάσεις ειδικά σε σχέση με τη μουσική αλλά και έντονες τάσεις για κατάθλιψη ή/και για ξαφνικά νευρικά ξεσπάσματα.

 

29.

Τα άτομα με ψυχικό αριθμό 29 είναι ονειροπόλα και γεμάτα από έμπνευση. Αγαπούν και ονειρεύονται  την οικογενειακή ζωή και ο χαρακτήρας τους είναι τέτοιος που με τη φαντασία τους, την εγκαρδιότητά τους και την εφευρετικότητά τους μπορούν να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια και να φτιάξουν ένα ζεστό σπιτικό. Το 29 είναι ένας αριθμός με πολύ έντονη δόνηση και ταιριάζει στους ανθρώπους που πρέπει να ενώσουν δύο αντίθετες πλευρές. Το 29 θα μπορούσε να είναι έμπορος ή διπλωμάτης, πολιτικός ή συνδικαλιστής.  Επειδή το 29 αθροίζεται σε 11 πριν γίνει 2, κουβαλάει μέσα του την ένταση και τους κινδύνους της νευρικής ανισορροπίας και τα άτομα με αυτόν τον ψυχικό αριθμό θα πρέπει να φροντίζουν να αποφορτίζονται συχνά και με πολλούς τρόπους.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s