Γενεθλιος (ή Ψυχικος) Αριθμος

Ο αριθμός της ημέρας που γεννηθήκαμε  είναι ενδεικτικός για πολλά πράγματα και παρότι μπορεί να δίνει μια γενική κατεύθυνση καλό είναι να συμπεριλαμβάνεται  στη μελέτη και να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη στην ανάλυση όλης της ημερομηνίας ενός ατόμου (…ή και ενός γεγονότος) σαν μια βασική γραμμή πλεύσης και σαν  κατευθυντήριος άξονας του τρόπου που λειτουργεί το άτομο (..ή του τρόπου που εξελίσσεται ένα γεγονός).

 

Επειδή η ημέρα της γέννησης δεν μεταβάλλεται, δίνει μια σταθερή δόνηση στην τύχη του ατόμου που δεν πρόκειται να αλλάξει.

Σύμφωνα με  αντιλήψεις του Εσωτερισμού ο συγκεκριμένος αριθμός επηρεάζεται από τη Σελήνη και τον Ουρανό και υπάρχει η πεποίθηση ότι η ψυχή μας επέλεξε τη συγκεκριμένη ημέρα για να ενσαρκωθεί γιατί αυτή η ημέρα αντικατοπτρίζει όσα χρειαζόμαστε για να εκπληρώσουμε το πεπρωμένο μας σε αυτή τη ζωή.

  • Ο λεγόμενος και  ψυχικός αριθμός (μη τον μπερδέψετε όμως με τον αριθμό της Ψυχής) θα εκδηλώσει τη δόνησή του κυρίως κατά τον παραγωγικό κύκλο της ζωής του ατόμου, δηλαδή από τα 28 μέχρι και τα 57 έτη κατά προσέγγιση. Ο παραγωγικός κύκλος στην ουσία ξεκινάει στην προσωπική χρονιά 1 που είναι πιο κοντά στα 28α γενέθλια και τελειώνει στην προσωπική χρονιά 1 που είναι πιο κοντά στα 57α γενέθλια. Ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης ο παραγωγικός κύκλος λοιπόν μπορεί να μεγαλώσει ή να μικρύνει κατά μερικά έτη…
  • Ο γενέθλιος αριθμός αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο το άτομο βλέπει τον εαυτό του. Παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλές από τις επιλογές του ατόμου σχετικά με τη διατροφή, το σεξ, τον γάμο, τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες του.
  • Ο γενέθλιος αριθμός μπορεί να επηρεαστεί αν κάποιος αλλάξει όνομα, από την εκπαίδευση που θα λάβει, από μια μύηση καθώς ακόμη και από μια πάρα πολύ σοβαρή σχέση ή έναν γάμο. (η ενέργεια ενός άλλου ανθρώπου κοντά μας μάς αλλάζει τη νοητική μας δομή)

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν ο γενέθλιος αριθμός είναι ζυγός τότε θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να δημιουργηθούν σχέσεις και γνωριμίες ευχάριστες, ενδιαφέρουσες, δημιουργικές και ωφέλιμες ενώ αν ο γενέθλιος αριθμός είναι μονός τότε το άτομο θα έχει μια έντονη προτίμηση για τη μοναχική ζωή, για δράση που θα την διεξάγει μόνο του και για περιορισμένο αριθμό ατόμων στην καθημερινότητά του.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s